stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Prihaja nova energija

20. 4. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop-astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Na začetku obdobja, 22.4., se bo Pluton v znamenju Kozoroga obrnil v retrogradno gibanje.

Retrograden bo vse do 30.9 2018. Transpersonalni planeti, Uran, Neptun in Pluton, so v retrogradnem gibanju kar nekaj mesecev v letu, zato se ne manifestirajo v obliki dogodkov. Več dogajanja prinese retrogradnost osebnih planetov, Merkurja, Venere in Marsa, medtem ko delovanje tranpersonalnih planetov bolj občutimo na notranjem psihološkem nivoju, kjer predelujemo tematike, ki jih v astrologiji simbolizira retrograden planet. Retrograden Pluton prinaša na površje ponavljajoče vzorce, ki so zunaj naše zavestne kontrole in so vzrok za težave na določenih področjih življenja. Npr. vedno znova srečujemo partnerje s podobnimi lastnostmi. Skozi Plutonovo retrogradno gibanje bomo imeli možnost ozavestiti tiste naše nezavedne vsebine, ki jih nekoč v svoji preteklosti, zaradi njihove intenzivnosti, nismo uspeli predelati. Če se ne upiramo in se prepustimo transformacijskemu procesu čiščenja teh starih čustvenih usedlin, bomo pridobili več moči za to, da postanemo kreator svojega življenja.

Med 24.4. in 27.4.2018 pa imamo na nebu tri aspekte, katerih delovanje se bo medsebojno prepletalo.

Najprej bo 24.4. aspekt med Marsom in Jupitrom prinesel naval nove optimistične energije. Aspekt prinaša dobre prilike in možnost napredovanja pri zastavljenih ciljih kot tudi to, da si ob pravem času na pravem mestu. Samozavest se poveča in pripravljeni smo tvegati več. Obstaja pa nevarnost, da smo zaradi pretiranega optimizma lahkomiselni. Kajti že 25.4. imamo natančen napet aspekt med Merkurjem in Saturnom, ki prinaša dvome o lastnih sposobnostih in o tem, ali bomo zmogli speljati in dokončati zastavljene cilje. Aspekt je precej črnogled in lahko povzroči preveč samokritičnosti. Napetost lahko koristno uporabite za to, da proučite stare vzorce in načine razmišljanja, ki vas ovirajo pri tem, da bi bili uspešni pri doseganju želenega.
Vendar vam bo potreba po tem, da se dokažete, ki bo posledica aspekta med Marsom in Plutonom 26.4., vlila veliko dodatne energije in moči.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
VIDEO: Dobrodelno za družine z otroki s posebnimi potrebami
Zdravje
VIDEO: Dobrodelno za družine z otroki s posebnimi potrebami
naslednji članek
Ločena zvezdnica presenetila s takšno fotografijo
Svet slavnih
Ločena zvezdnica presenetila s takšno fotografijo