nusa_derenda Odkrito.si

Nuša Derenda s strtim srcem

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 22. avgusta

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Kolinda Grabar-Kitarović Svet24.si

Klara na rojstni dan povabila hrvaško ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Giorgos Parasiris; Savina Atai Njena.si

Savina Atai se je poročila

Belinka praznuje prijateljstvo
| Oglasno sporočilo

Belinka praznuje prijateljstvo

Belinka

Praznujte z njo!

Belinka Belles je skozi leta svojega uspešnega delovanja postala sinonim za kakovostno zaščito lesa. Skrb za les je njena strast, ustvarjanje novih vedno boljših izdelkov, ki les zaščitijo in ga hkrati oplemenitijo je njeno poslanstvo. V letošnjem letu Belinka praznuje 70 let svojega delovanja in 70 let odkar je z lesom in naravo postala najboljša prijateljica.

Uspeh Belinke že od nekdaj sloni na tesni povezanosti z lesom in v sožitju z naravo. Vsak izdelek je svojevrstna mojstrovina, in je rezultat trdega dela strokovnjakov, ki spremljajo najnovejše svetovne trende na področju zaščite lesa in tako razvijajo nove in izboljšane izdelke, ki nosijo ime Belinka.

Foto: Belinka

Blagovna znamka pa svojo odgovornost do okolja in narave ne izraža le preko kakovostnih izdelkov, temveč tudi preko aktivnosti in projektov, ki promovirajo vrednote pozitivnega odnosa do lesa ter povezovanje ljudi z naravo. Med odmevnejše projekte v zadnjem času se uvršča akcija »Prijateljstvo za vedno«, ki izraža Belinkino glavno vrednoto, prijateljstvo. V sklopu te akcije je nastalo kar nekaj odmevnejših projektov, med drugim tudi Drevored prijateljstva, ki ga je Belinka zasadila v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana.

Foto: Belinka

Foto: Belinka

Ob letošnji 70. obletnici, Belinka nadaljuje s svojim poslanstvom. Pridobljene dolgoletne izkušnje na vseh področjih svojega delovanja bodo strnjene v prelepi kampanji »Praznujte prijateljstvo z nami«, v okviru katere bodo izvedene akcije in projekti z družbeno odgovornim pridihom v počastitev 70. obletnice blagovne znamke. Ena izmed odmevnejših akcij je zagotovo prenova klopi v parku Zvezda ter parku Tivoli v Ljubljani. V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana je Belinka v urbanem središču prenovila 40 klopic, ki bodo obogatile krajinsko arhitekturo prestolnice. Belinka je prenovo postavila v zgleden okvir modernega restavriranja urbanih površin. Poleg tega pa Belinka ponovno vzpostavlja dolgoročno sodelovanje s Čebelarsko zvezo Slovenije, preko katerega se odraža zavezanost kompleksni vlogi čebel v našem okolju in ohranjanju slovenske kulturne dediščine.

PRAZNUJTE PRIJATELJSTVO Z NAMI!
Obiščite spletno aplikacijo www.celebrate-friendship.com