stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Venera vas bo popeljala v neustavljivo strast in avanture

17. 9. 2018; 01.00
Avtor: Horoskop.si
HOROSKOP

HOROSKOP foto: Profimedia

Kaj vam ta teden prinaša horoskop?

Pred vami je teden skrbno začrtanih planov, ki bodo s Soncem v znamenju device potekali brez zapletov, seveda v smeri uspeha, zato izkoristite čas do nedelje, saj se Sonce nato seli v znamenje tehtnice. Merkur v tehtnici bo poskrbel, da bodo poslovni pogovori lahkotni, kljub temu pa učinkoviti. Venera v znamenju škorpijona vas bo na področju čustev popeljala v neustavljivo strast in avanture, ki vam bodo še dolgo ostale v lepem spominu, ne glede na to, ali bodo kratkoročne, ali dolgoročne. Konec tedna pričakujte s konjunkcijo med Luno in Neptunom močno intuicijo in preroške sanje, ki jih bo vredno analizirati. največ sreče boste v tem tednu deležni biki, raki in device nekaj težavic pa se nakazuje ovnom, levom in ribam.

OVEN
V teden boste stopili nekoliko nezadovoljni. Obremenjevali vas bodo odnosi na delovnem mestu, ampak v tem primeru vam lahko pomaga pogovor. Vzemite si čas za prijatelje in se veselite življenja. Polotila se vas bo nerazumljiva nostalgija, hrepenenje po starih časih ali celo po določeni osebi. Bolje bi bilo usmeriti več energije v nekaj, kar ste pravkar začeli in vam obeta dobre rezultate.

BIK


Česar se boste v tem tednu naučili, tega dolgo ne boste pozabili. Ogreli se boste za nove projekte, ki vam bodo vlili dodatne delovne energije, zato boste tudi v domačem okolju veliko bolj dobre volje in prijetnega razpoloženja. Na finančnem področju se vam bo z luno v kozorogu odprla ugodna priložnost. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ljubezni. Sprostile vas bodo vse radosti povezane s skupinskimi športi.

DVOJČKA
V tem tednu boste v dvomih. Premislite o naslednjih korakih. Čustva vas vodijo k pravi osebi, tokrat boste končno imeli tudi nekaj več poguma. Vsekakor premislite, kaj si dejansko želite in šele potem vztrajajte. Vaši koraki bodo majhni, a odločni. Zgodilo se bo, da se boste znali na pravilen način sprostiti. Tako bo teden postal prava lahkotna pravljica, ki jo boste negovali.

RAK
Označevala vas bo posebna čustvena skladnost. Vaše misli bodo zelo neutrudne in usmerjene v določene ugodne priložnosti. Korak za korakom boste sledili svojim sanjam. Sreča se vam bo nasmihala na vseh področjih. To je dober teden, če ste nameravali koga prositi za uslugo, če iščete službo in če že dolgo čakate na nekaj, kar vam pripada, pa še niste prišli na svoj račun.

LEV


Trma, ki jo tako radi uporabljate, v ljubezni ne daje enakih rezultatov kot v službi. Čeprav si silno želite harmonije, jo jemljete preveč samoumevno. Nemirni časi vas čakajo, a bogatejši boste za lepo izkušnjo. Zbujali se boste brez energije, morda celo z neko bolečino. Potrebujete umirjen konec tedna, da se bo vaše počutje lahko postopoma izboljšalo in stabiliziralo.

DEVICA
Lotili se boste nečesa zahtevnega, z namenom, da bi izboljšali svojo finančno situacijo. Sami sebe boste presenetili z vztrajnostjo in organiziranostjo, pa tudi uspeh ne bo izostal.
Sijali boste od pozitivne energije, dobre volje in priložnosti. Pomembno bo, da se boste postavili zase in za tiste reči, ki so vam blizu. Konec tedna se vam z luno v vodnarju obeta simpatično povabilo osebe nasprotnega spola.

TEHTNICA
Vodila vas bo močna želja, da bi se povezali z nekom in vzpostavili harmonijo v svojem čustvenem življenju. Razumevajoči boste in pripravljeni na kompromise. Nekdo v poslovnem svetu bo vztrajno terjal svojo pozornost in vas vznemirjal. Čas je, da raziščete, kaj hoče. Potihoma veliko pričakujete, saj se odpirajo privlačne možnosti, a preverite dejstva, ne govoric!

ŠKORPIJON


Ko boste pomagali v določenih situacijah, boste ugotovili, da se v vaši bližini nahaja zelo atraktivna, a tudi nekoliko skrivnostna oseba. Radovednost vam ne bo dala miru. Zaželeli si boste raznolikosti, zato bodo spremembe neizbežne. Ideje, ki ste jih toliko časa kopičili v sebi, pogumno pokažite svetu in poiščite mesto, ki si ga zaslužite. Pod vplivom čustev boste svet doživljali nejasno.

STRELEC
Kovali boste načrte za uspešno prihodnosti. Toda zadeve se bodo kmalu spremenile. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v pogledu službe. Po drugi strani je res, da se sreča skriva na strani pogumnih. Konec tedna boste na področju dela v polnem teku. Vedno boste na lovu za novimi idejami. Če ne dosežete najboljših rezultatov, se to izrazito pozna na vaši samopodobi.

KOZOROG
V osnovi vas bodo privlačile lepe in skladne stvari. Odločno boste stopili v ospredje. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Priložnosti se bodo z luno v vašem znamenju odvijale tudi v svetu poslovnosti. Imate občutek, da vas vse, kar se vam dogaja, le še dodatno vzpodbuja. Tako na delu kot tudi v šoli in pri uradnih srečanjih se v tem tednu raje držite v ozadju in čakajte na ugodnejši trenutek.

VODNAR


Pogovori bodo odprli vsa zaprta vrata. Poglobiti se boste morali v tista dela in opravila s katerimi ste odlašali že nekaj časa, sedaj pa bo potrebno pohiteti. Preobremenjen urnik je postal že del vašega vsakdana. Želite si več miru, toda na drugi strani ni takih sogovornikov, ki bi vam prisluhnili ali vas razbremenili. Na ljubezenskem področju se boste spraševali o določenih dejstvih.

RIBI
Čeprav na prvo mesto vedno najprej postavite sebe, bodo vaše poslovne odločitve tokrat sprejete v dobro in korist vseh. Ne imejte občutka, da morate vse, kar dobite, vračati v enaki ali še večji meri. O marsičem morate razmisliti, vendar imate izgovor, da vam hiter življenjski tempo tega ne omogoča. Pogovor boste zavrnili, čeprav vam ne bo vseeno, kaj si misli oseba na drugi strani.

prejšnji članek
Za zdrave kosti in dobro prebavo
Zdravje
Za zdrave kosti in dobro prebavo
naslednji članek
Kaj se dogaja: tekmovalka se je vrnila v Bar
Resničnostni šovi
Kaj se dogaja: tekmovalka se je vrnila v Bar
#obraziavenija
obraziavenija