stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Obrekovali vas bodo

7. 11. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
za horoskop

So vam zvezde naklonjene? foto: Arhiv Svet24

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN- Zahtevali boste dodatne možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne. To bodo opazili tudi drugi in hitro se bo začelo obrekovanje, ki se mu spretno izognite.

BIK-Vzemite si čas samo zase in uživajte. Z ljubljeno osebo poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta to dosegla.

DVOJČKA- Zahtevajte, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje.

RAK-Zanimivo bo danes predvsem vaše navdušenje, posebno če ste pripravljeni obrniti novi list in odpotovati. Planeti so vam naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih.

LEV-Skrajni čas je, da se vezani osredotočite na vprašanje, kaj vas v tem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam pri partnerju pomeni največ. Kasneje se o tem tudi izčrpno pogovorita.

DEVICA- Planeti prinašajo razigranost. S prirojeno spretnostjo za posle boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil kot blisk. Morali pa boste sprejeti odločitev.

TEHTNICA-Morali se boste sprijazniti, da se nahajate v obdobju, ko bo potrebno resnično pritisniti in se potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le poskusite ostati zbrani.

ŠKORPIJON-Nikar ne sedite in čakajte. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani.

STRELEC-Vse, kar se dogaja vpliva na vaše počutje, vi še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari. Preložite potovanje ali večje naložbe.

KOZOROG- Vsaj nekaj ur posvetite le sebi in izogibajte se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek nekega pogovora s sorodnikom, toda ne zahtevajte preveč naenkrat.

VODNAR- Odnosi, ki vam pomenijo veliko, se bodo znašli na kocki. Tistim, ki so vam najdražji in vam v življenju pomenijo vse, namenite več časa, pozornosti in ljubezni.

RIBI-Spremenljivo razpoloženje vas bo danes večkrat spravilo v dilemo. Pravzaprav bodo vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti pričakovanja, da se mora vse vrteti samo okoli vas.

prejšnji članek
Tekmovalka napadla Aneto in razkrila ozadje igre
Resničnostni šovi
Tekmovalka napadla Aneto in razkrila ozadje igre
naslednji članek
Klemen Bunderla krvavel iz glave ...
Zdravje
Klemen Bunderla krvavel iz glave ...