Tara R Svet24.si

Primer male Tare, ki so jo po enem letu našli na ...

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Ogorčenje: v državni zbor vpadli inšpektorji in...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Branko Čakarmiš Odkrito.si

Kaj se dogaja na snemanju Slovenija ima talent?!

cepivo profi Ekipa24.si

Panika v Angliji, številke so ZASKRBLJUJOČE! ...

Dnevni horoskop: Marsikateri odnos se bo danes uredil
| Horoskop

Dnevni horoskop: Marsikateri odnos se bo danes uredil

Kaj vam napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN- Čustva, ki vam nagajajo že nekaj časa bodo danes postavljena pred preizkušnje, nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti.

BIK- Vaše zdravje se nahaja na manjši prelomnici, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času in seveda sprostitve.

DVOJČKA-Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno. Uživajte kolikor se le da. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z glavo.

RAK- Vse kar se vam bo danes dogajalo, vas bo spravljalo v zadovoljstvo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas obremenjevale že nekaj časa.

LEV-Zberite se in ostanite mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji vaši živci. Predvsem brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi storili stvari, katerih škodljive posledice bi še dolgo čutili.

DEVICA- Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo moči in zato si boste želeli le umakniti.

TEHTNICA-Želeli si boste navezati tesnejše vezi z družinskimi člani in prijatelji. Potrebno bo najti primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Bodite bolj direktni.

ŠKORPIJON-Samski škorpijoni boste malce preveč razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite in sanjarite.

STRELEC- Vse se bo vrtelo okoli ljubezni. Zvezde bodo poskrbele, da se bo precej pogrelo na tem področju, saj boste željni ljubezni in bližine. Marsikateri odnos se bo danes uredil.

KOZOROG-Dopoldne se ne boste razumeli z nekom, ki vam ni podoben. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Zgodaj popoldne vam bo lažje, osredotočili se boste nase.

VODNAR-Če želite ostati nasmejani, se v nobenem primeru ne spuščajte v merjenje moči. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste zmagali, ker ne boste. Vse govori nekako proti vam.

RIBI- Počnete preveč stvari naenkrat. Pripravite se, da vam morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na ene in iste navade ter metode.