Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ne odlašajte več!

20. 11. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop.si
horoskop_napoved

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Danes lahko pričakujete nekaj pozitivnih premikov, saj boste pokazali iznajdljivost in komunikativnost. Doma se boste zadrževali le toliko, kolikor je resnično nujno.

BIK

Razmislite, saj imate kar nekaj možnosti za spremembo svojih navad. Nikar ne oklevajte, tudi glede pomembnega srečanja, sicer boste morali počakati na drugo priložnost.

DVOJČKA

Znašli se boste v odštekani družbi, kar vas bo zmotilo zato, ker bodo številni z vami izredno zahtevni in vztrajni. Ne dovolite pritiskov, saj se sami zavedate, kaj si želite.

RAK

Skok v nove projekte se lahko konča presenetljivo dobro. Imate dovolj samozavesti, prepričljivi ste in zato lahko s pravimi prijemi v današnjem dnevu počasi napredujete.

LEV

Skrajšajte svoj nagovor, posebno v situacijah, ko bi rad še kdo drug kaj povedal. Nič vam ne bo koristilo, če boste razpravljali v nedogled, medtem ko vas nihče ne posluša.

DEVICA

Številne stvari se obračajo v pravo smer. Ostane vam le, da pospešite nekaj, kar ste odlašali. Z dobrimi predlogi se boste zlahka prebili v ospredje, saj vam bodo številni le prikimavali.

TEHTNICA

Zatekate se v ene in iste reči, kar vas močno utruja. Počasi prihaja nekaj novih namigov, nekaj, kar vam vrača optimizem in upanje. Poskusite izboljšati svojo kondicijo.

ŠKORPIJON

Vrtite se v začaranem krogu, namesto da bi pogumno poiskali neko možnost za nadaljevanje. Ljubezen bo tokrat okoliščinah v ozadju, pojavi se lahko celo razmišljanje o prekinitvi.

STRELEC

Nekdo se vam bo oglasil v pravem trenutku, zato boste začutili vpliv pozitivne energije. Brezskrbno se boste podali v podvige, o katerih ste do pred kratkim samo sanjali.

KOZOROG

Nakopali ste si preveč obveznosti in spremlja vas neprijeten občutek, da vam tokrat vendarle ne bo uspelo dokončati vsega, kar ste si pred kratkim zastavili.

VODNAR

Pri določenih opravkih se boste ustavili in ugotovili, da ste utrujeni. Zato raje počakajte, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko naredili več škode kot koristi.

RIBI

V službi se obrnite k tistim nalogam, ki jih že obvladate. Nikakor se ne morete notranje umiriti, saj ste prepoznali določene energije, ki vam trenutno niso všeč.

prejšnji članek
Glava družine se petelini, hlapec mu nastavlja ogledalo …
Resničnostni šovi
Glava družine se petelini, hlapec mu nastavlja ogledalo …
naslednji članek
Slovenska športnica odkrito: časa za zabave ni
Svet slavnih
Slovenska športnica odkrito: časa za zabave ni