stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ne jočite za ljudmi, ki vas ne želijo več v svojem življenju

27. 12. 2018; 02.00
Avtor: V.M.
ženska sneg

Saj veste, kako pravijo: 'Let it go ...' foto: Pexels

Sprejmite njihovo odločitev in dovolite, da odkorakajo iz vašega življenja. Tudi to je ljubezen.

Medtem ko imajo nekateri polna usta besed, da se gladko požvižgajo na mnenje okolice, druge prežema bridka žalost, kadar so zavrnjeni s strani ljudi, ki so jim bili blizu. Seveda to niso le osebe, s katerimi ste bili v partnerskem razmerju, pač pa tudi družinski člani in prijatelji, ki ste jih sprejeli v svoj najbolj osebni prostor in jim zaupali svoje življenjske skrivnosti.

Življenje ni v fotografijo ujet trenutek. Čas mineva, ljudje se spreminjamo, skupaj z nami pa tudi občutki in pogled na svet. Slednje nemalokrat privede do razhodov, ohlajanja čustev in vse manj skupnih besed. In ko se enkrat znajdete na drugi strani prijateljeve mavrice, slednje sprejmite, spoštujte in mu na novi poti zaželite srečo. Ostali so vama lepi spomini, ne dovolite, da bi jih očrnila z madeži sovraštva.

Tudi pustiti oditi je ljubezen. foto: Pexels

Če sodite med zveste ljudi, ki se na svoji poti izogibajo plitkim odnosom, potem na vas tovrstne grenke izkušnje ne vplivajo najbolje. Zlasti, če vas preveč boli občutek, da ste na ljubljeni osebi pustili tako majhen pečat, da ji je danes popolnoma vseeno za vašo bolečino in rane, ki jih je zadala s svojo brezbrižnostjo.

A potrebno se je zavedati, da si ljubezni in naklonjenosti ne morete povrniti na silo. Ne moledujte za ljubezen. Ne objokujte ljudi, ki so vas postavili pred vrata. Tam ste z razlogom.

Spoštujte to in se osredotočite na tiste, ki so radi v vaši bližini in ki vam brez zadržkov povedo, koliko jim pomenite. Življenje je lahko polno, obrišite torej solze in se ozrite na okoli s srcem …

Ne oklepajte se preteklosti ...

Ne oklepajte se preteklosti ... foto: Pexels

prejšnji članek
Kaj sporočajo darila?
Zdravje
Kaj sporočajo darila?
naslednji članek
Zanimiva sprememba: Kaj se je zgodilo s Tanjo Žagar?!
Svet slavnih
Zanimiva sprememba: Kaj se je zgodilo s Tanjo Žagar?!