Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Naenkrat ne bo več mogoče ovinkariti

17. 3. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop, astrologija (4)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Danes boste imeli potrebo po pobegu v samoto. Veliko misli bo o financah, pa tudi malo bolj zoprnih misli in čustev o življenju. Opazujte vse te misli, prišle so, da vas spremenijo.

BIK

Zelo težko vam bo šlo z jezika, kaj čutite in česa si želite v ljubezenskem odnosu. Čim več časa preživite v družbi ljudi, ki ne potrebujejo vaših besed, da bi vedeli, kako se počutite.

DVOJČKA

Danes boste uživali v pozornosti, potem sledi nekoliko težavni večer, ko bo marsikaj spet pod vprašajem, posebno če ste se v sedanjem razmerju prehitro sprostili.

RAK

Danes nič ne bo preprosto, čeprav vam takšne situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite. Zanimivo je, da bo tokrat težje tistim, ki so bolj nagnjeni k temu, da prehitro obupajo.

LEV

Pravo pozitivno počutje vam bo prineslo srečo in zadovoljstvo. Danes boste v mislih iskali ravnovesje med zasebnim in poslovnim življenjem. Težje bo, kot se kaže na prvi pogled.

DEVICA

Vsekakor se v današnjem dnevu spomnite, da iger ne obvladate najbolje. Slej ko prej se lahko znajdete v položaju, ko boste pogrešali več varnosti in zaupanja.

TEHTNICA

Pustili se boste čakati, posebno če bo prvi partnerjev odziv ali odgovor nekoliko čuden. Šele v večernih urah boste spet bojeviti, ob dogodku, ki vas pušča brez sape.

ŠKORPIJON

Danes bodite optimistični, sicer boste naleteli na še nekaj starih težav, posebno če imate opravka z nekom, ki je precej zahteven ali posesiven, kar vas vznemirja.

STRELEC

Naenkrat ne bo več mogoče ovinkariti ali se izogibati odgovoru in zadeve pustiti take, kot so bile do zdaj. Samski boste mirnejši, posebno z osebo, ki je zelo zgovorna.

KOZOROG

Prisotna bodo precejšnja nihanja v razpoloženju, to pa zato, ker zadnje čase niste dovolj skrbeli za svoje počutje. Še imate čas, da to popravite in se čim prej sestavite.

VODNAR

Branje knjige bo prebudilo vaše možgane in povečalo vaš spekter razmišljanja. Ne samo da vas bo zabavala dobra vsebina, pojavile se bodo tudi zamisli.

RIBI

Nekaj boste rešili veliko prej, kot ste upali, in vsi dvomi bodo naenkrat izginili, kar se vam sicer ne dogaja pogosto. Po navadi ste izredno nezaupljivi, tokrat pa bo odziv drage osebe izredno dober.

prejšnji članek
Slovenski športnik potrdil veselo novico
Svet slavnih
Slovenski športnik potrdil veselo novico
naslednji članek
»Treba je biti pogumen, če želiš delati filme!«
Svet slavnih
»Treba je biti pogumen, če želiš delati filme!«