pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

22. 3. 2019; 08.56
Avtor: Oglasno sporočilo
vichy bff, prijateljstvo

Te tvoja najboljša prijateljica boosta z energijo na vsakem koraku? Zahvali se ji! foto: Profimedia

Sedaj imaš priložnost, da se na preprost način zahvališ svoji najboljši prijateljici in jo ob tem še popolnoma brezplačno obdariš z uporabnim darilom!

Zdaj je čas, da se zahvališ svoji prijateljici, svoji BFF, tisti osebi, ki ti vsak dan nudi vso potrebno podporo, energijo in motivacijo. Je ob tebi takrat, ko jo najbolj potrebuješ in je tvoj prijateljski booster na vsakem koraku. Povej svoji BFF, koliko ti pomeni, in ji podariti kodo za 20-odstotni popust in brezplačno dostavo ob nakupu izdelka Vichy Minéral 89 ter se ji tako zahvalit za vso podporo.

ZAHVALI SE S SVOJI BFF Z OBRAZCEM, KI GA NAJDEŠ SPODAJ

Najboljša prijateljica je namreč tista oseba, ki te vsakodnevno spodbuja, ti daje potrebno energijo in motivacijo. Zaradi nje si močnejša, bolj pogumna in imaš več zagnanosti za opravljajo vsakodnevnih opravil. Zakaj je njen dnevni boost tako pomemben, si preberi tukaj. Po drugi strani pa za takšen dnevni boost tvojega telesa od zunaj skrbi tudi VICHY Mineral89, več o izdelku najdeš tukaj, ki predstavlja dnevno poživitev za močnejšo in bolj polno kožo. Zato z njim svojo kožno neguj čisto vsak dan, tako, kot moraš negovati svoje prijateljstvo.

prejšnji članek
Luka Basi oboževalce razveselil z novo
Zdravje
Luka Basi oboževalce razveselil z novo
naslednji članek
Sabina Mlakar bo v novi službi shujšala
Svet slavnih
Sabina Mlakar bo v novi službi shujšala