stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Obvezna 'sestavina' vsakodnevne energije

25. 3. 2019; 05.05
Avtor: Oglasno sporočilo
prijateljici2

foto: Pexels

Kaj je tista stvar, ki ti daje moč, energijo, navdušenje za dnevne aktivnosti? Bi bila presenečena, če ti zaupamo, da govorimo o prijateljstvo?

Prijateljstvo predstavlja eno izmed najbolj pomembnih vezi v življenju, v njih pa vsak dan iščemo potrebno podporo in vzpodbudo. Prijatelji nam postavljajo izzive, nam nudijo čustveno in fizično podporo in so tukaj, ko jih najbolj potrebujemo. So booster dnevne prijateljske energije, booster, ko potrebujemo dober nasvet, booster v situacijah, ko ne vidimo rešitve ali volje za reševanje problemov, predvsem pa booster za opravljanje vsakodnevnih opravil, predvsem takrat, ko ne najdemo motivacije. Prijateljski odnosi so za zdravje posameznika pomembni skoraj tako zelo, kot pravilna prehrana ali redna telesna vadba. Pomagajo nam v stresnih situacijah in pri pravilnih življenjskih odločitvah.

Več o prijateljski boost energiji, ki ti jo daje tvoja BFF, lahko najdeš TUKAJ!

Dnevni boost od zunaj! 

Dobri odnosi in podpora prijateljev se pozna tudi na tvojem zdravju, videzu in predvsem koži. Tako kot le-to prijateljstvo boosta od znotraj, ji Vichy Minéral 89 predstavlja boost od zunaj. Ta namreč z dnevno rutino izboljša videz kože, ji poamga, da ostane mladostna, zmanjša njeno občutljivost, se bori proti dehidriranemu videzu kože in krepi njeno funkcijo kožne pregrade. 

VICHY MINERAL 8 foto: Promocijski material

Minéral 89 predstavlja minimalistična formula s teksturo gela na osnovi termalne vode Vichy, obogatene s 15 bistvenimi minerali, ki je osnovna sestavina tega izdelka. Mineralizirana termalna voda – prvič doslej v 89-odstotni koncentraciji – je združena s hialuronsko kislino naravnega izvora. Dodatek hialuronske kisline okrepi kožo in poveča njeno odpornost. Se hitro vpije in v trenutku ustvari popolnoma prozorno plast, ki daje koži polnost, brez težkega občutka, s čimer okrepi funkcijo kožne pregrade.  

Več o izdelku najdete TUKAJ!

Dan za dnem je koža okrepljena, sijoča in ima boljši tonus – polna zdravega sijaja. Prav zaradi te edinstvene združitve mineralizirane vode in hialuronske kisline Minéral 89 izstopa v primerjavi z drugimi izdelki.

prejšnji članek
Se je Meghan Markle res skregala z najboljšo prijateljico Priyanko
Svet slavnih
Se je Meghan Markle res skregala z najboljšo prijateljico Priyanko
naslednji članek
Tjaša Kokalj iskreno o vlogi matere
Svet slavnih
Tjaša Kokalj iskreno o vlogi matere