Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Pri delu boste doživeli preboj!

29. 4. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Pri delu boste doživeli preboj, ko boste prevzeli pobudo pri uresničevanju svojih ciljev, hkrati pa se boste lahko zanesli na pomoč drugih.

BIK

Pohvala, ki je niste pričakovali, bo razbohotila vašo domišljijo. Se že vidite v novem blišču, a treba vas je posvariti, da ostanite še nekaj časa na trdnih tleh.

DVOJČKA

Vaša komunikacija bo hladna in nekoliko vzvišena, s čimer lahko povzročite v odnosih še večje napetosti. Uporabite nasmešek, ko boste želeli nekaj doseči.

RAK

Slutite, da bi odnos ali sodelovanje morali spremeniti, toda resnici na ljubo še vedno ne veste, kako. Posebno preseneča vaša neodločnost v ljubezenskih odnosih.

LEV

Uporabite svoj trden karakter za dosego obvladovanja lekcij in uspevalo vam bo kot po maslu. Nasvet, da poskrbite za razstrupljanje vašega organizma in da razbremenite jetra, je vreden upoštevanja.

DEVICA

Če ste nezadovoljni, se pozanimajte, poskusite izvedeti, kaj vse bi lahko spremenili. Morda bo neogibna tudi krajša pot. Poiščite novo in drugačno pravno ali strokovno pomoč.

TEHTNICA

Počakajte s konkretnimi odločitvami, da se bodo nevihtni oblaki razkadili. Prodornosti in moči, da dosegate svoje poklicne ambicije in finančne cilje vam ne bo primanjkovalo.

ŠKORPIJON

V novem tednu se boste začeli zavedati novih obveznosti, ki trkajo na vaša vrata. Nikar si ne dovolite, da se vas loti stanje nervoze, saj ste v takšni poziciji šibkejši.

STRELEC

Zdaj je čas, da se povežete z delovnim kolektivom in se lotite skupinskih projektov, ki bodo pomembno vplivali na razpoloženje znotraj delovne skupine in vam omogočili utrditi vaš položaj v njej.

KOZOROG

Glede vsega se držite nazaj in se najprej pozanimajte. Še vedno bo potekalo razčiščevanje pomembnega odnosa. Bodite odločni in ne podlegajte navideznim pritiskom.

VODNAR

Manjše zdravstvene težave vam bodo dale misliti, da se v zadnjem času prekomerno obremenjujete z zadevami, na katere žal nimate nobenega vpliva. Bolj se boste posvetili zasebnemu življenju.

RIBI

Obdobje uspeha bo trajalo zelo kratko. Izkoristite svoje možnosti in dokažite, da delate prav, saj se vam bo to kasneje vsekakor obrestovalo.

prejšnji članek
Jaka ostaja slep za resnico o Saški
Svet slavnih
Jaka ostaja slep za resnico o Saški
naslednji članek
Bradley Cooper obožuje risanke
Svet slavnih
Bradley Cooper obožuje risanke