Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: V ljubezni se vam nasmiha velika sreča

13. 7. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ugotavljate, da lahko postanete vplivnejši. To velja tako na delu, kot v družinskih odnosih. Besede niso dovolj, očitno kaže storiti nekaj veliko bolj konkretnega.

BIK

Samski biki boste uporabili vse taktike, ki jih poznate, da bi nekoga zapeljali, uspeha pa ne bo. Morda bi pomagala taktika, ki je še niste odkrili. Pogovorite se s prijateljico.

DVOJČKA

V ljubezni se vam nasmiha velika sreča. Slišali boste nekaj, kar vam bo razsvetlilo še dogodke iz preteklosti. Pazite le, če nočete ogroziti sedanje zgodbe, brzdajte se.

RAK

Določenim zadevam se ne morete izogniti, lahko pa vseeno razkrijete, kaj je tisto, kar bi radi za vedno pustili za seboj. Spet bo na vrsti nekaj starih, napornih vprašanj.

LEV

Danes ne morete delati po svoje. Držite se določenih pravil, sicer se vam bo vse izmikalo, ne da bi se tega zavedali. Ljubezen vas ne bo presenetila, dokler boste sedeli prekrižanih rok.

DEVICA

Nikar se ne zapirajte vase. Že zdavnaj ste ugotovili, da določene stvari lahko opravite sami, vendar je v pravi družbi boljše. Šele ko boste nekaj večkrat ponovili, boste še sami prepričani, da obvladate.

TEHTNICA

Pazite na zdravje, spet ga ogrožate le zato, ker nenehno hitite in niste dovolj pozorni na prve znake šibkosti. Neko srečanje bo za vas napornejše, kot ste pričakovali.

ŠKORPIJON

Ne boste imeli dovolj časa in moči za vse, kar ste nameravali. Prišli ste do točke, ko ni več poti nazaj. Naredite tako, da nihče ne bo oškodovan, posebno med mlajšimi.

STRELEC

Ob koncu tedna nenehno razmišljate o stvareh, ki jih zaenkrat ne morete spremeniti. Zato se nikar ne spuščajte v opravljanja ali celo v kreganja. Umirite se, odpravite se na izlet.

KOZOROG

Tudi če boste storili vse, kar je v vaših močeh, se vendarle ne morete odločiti za pravo stvar. Posebno doma. Eni dnevi so enostavno takšni, da morate pustiti času čas.

VODNAR

Počutje se vam bo počasi popravilo že dopoldne. Nekdo vam bo z uspehom pospešil srčni utrip. V nekem okolju ste več kot dobrodošli, čeprav si še vedno belite glavo s črnimi mislimi.

RIBI

Imate nekaj težav z mlajšimi, posebno s tistimi, ki so v nadrejenem položaju ali prihajajo iz drugačnega okolja. Še enkrat je konec tedna za vas odločilen, čeprav ne morete razumeti vseh okoliščin.

prejšnji članek
Darjo Tomažin nadlegujejo moški
Resničnostni šovi
Darjo Tomažin nadlegujejo moški
naslednji članek
Še vedno jo privlačijo ženske
Svet slavnih
Še vedno jo privlačijo ženske