stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Napačne osebe vas utrujajo

22. 7. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

V dopoldanskih urah boste nekoliko počasnejši, morda namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so več kot očitne. Imate veliko več dobrih zamisli kot v preteklih dneh.

BIK

V ljubezni boste lahko mirni. Razmišljata podobno, imata veliko skupnih točk pri pogovoru, pa tudi strast bo še velika. Ob takšnih okoliščinah ne bi smeli postati preračunljivi.

DVOJČKA

Druženja z napačnimi osebami vas lahko danes obremenijo, če se boste nenehno komu prilagajali. Glede dela lahko zahtevate nekaj črnega na belem. Potrebujete listine in dokazila.

RAK

V ljubezni se nikakor ne boste morali odločiti. Morda zato, ker idealne rešitve enostavno ni na spregled. Poznate sebe in dvome, ki se pojavijo vsakič, ko ste nezadovoljni.

LEV

Približuje se srečanje, ki lahko označi nekaj povsem novega, vhod v boljše in mirnejše obdobje. Zvezde vam prinašajo več, posebno v ljubezni. Popoldne boste zapravljali ali potovali.

DEVICA

Tokrat ste že močno naveličani določenih opravkov. Upate, da se bo reševalo drugače, hitreje, a resnica je vendarle drugačna. Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravkih.

TEHTNICA

Ob nekem srečanju vam ne bo prav prijetno. Ne izčrpajte se preveč. Prepuščate se razvadam, to vas bo drago stalo, zlasti v odločilnih trenutkih. Pazite pri adrenalinskih športih in glede prehrane.

ŠKORPIJON

Morda boste prehitro odgovorili na neko prošnjo na delu, da bi koga zamenjali ali delali nadure. Najprej boste prepričani, da boste zmogli, trpi pa zasebno življenje. Tudi vaši domači se pritožujejo.

STRELEC

Pričakujete preveč od nekega srečanja, ki bo vseeno imelo drugačne posledice. Niste pripravljeni brati med vrsticami, čeprav nekdo pričakuje od vas prav to, da razumete tudi neizrečeno!

KOZOROG

Usmerite se le na tisto, kar dobro poznate. Srčne zvezde vas sicer spodbujajo, da bitvegali. Vseeno pa se še predobro spominjate nedavnih izkušenj. Zato zagotovo ne boste zaletavi.

VODNAR

Pri poslih se naenkrat prepuščate volji drugih, ker nimate dovolj moči. Previdno tudi, če posredujete med več osebami. Pazite, da ne bi spet pozabili na pomembno vprašanje.

RIBI

Praktična energija današnjega dne je za vas kot naročena. Videli boste kaj vse lahko storite, kar vas bo popeljalo v napredek. Preko malenkosti, poskusite uvideti celotno sliko.

prejšnji članek
Pa imamo nov parček: Kmet Nik ljubi barovko Katarino
Resničnostni šovi
Pa imamo nov parček: Kmet Nik ljubi barovko Katarino
naslednji članek
Kaj paše Matjažu Kumelju?
Svet slavnih
Kaj paše Matjažu Kumelju?