nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: V prvi polovici tedna bodo čustva zelo intenzivna

26. 8. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
devica

Devica foto: Pixabay

Kljub temu, da se bosta Venera in Mars nahajala v znamenju device, si boste želeli razpravljati o svojih občutkih, vendar ne ravno na spontan način.

Manjše obremenitve bodo povezane tudi s tem, da boste želeli osebnostno napredovati, vendar ne boste tako zlahka našli orodja, ki bi vam to omogočilo. V četrtek se bo Merkur začel gibati v znamenju device, kar prinaša več resnosti in vztrajnosti. Tudi mlaj bo konec tedna poskrbel, da boste bolj dejavni, realni in predvsem usmerjeni k višjim ciljem. Zdravje in počutje naj vas ne skrbi, saj bose na tem področju zelo dovzetni za prave smernice. največ sreče boste imeli v tem tednu, nekaj težavic pa lahko pričakujete rojeni v znamenju ovna, bika in dvojčkov.

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia



OVEN
Veliko boste v prvih dneh tedna, ko bo luna v raku razmišljali o vaši finančni situaciji, ki trenutno ni ravno najboljša. Poskusite poiskati kakšno bolj prodorno rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi dobri prijatelji. Govora bo o vaših čustvih, še posebej v primeru, če neke zgodbe še niste do konca preboleli. Nekaj, česar trenutno ne morete obrniti drugače, pustite na miru in se ne obremenjujte.

BIK
Preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala drugače, posebno če imate nekaj opravka z osebo, ki razmišlja trmoglavo. Počasi se bosta proti koncu tedna s pomočjo vpliva Mlaja morda celo uskladila. Dobro premislite, koliko časa boste posvetili delu, ki vas v bistvu vznemirja. V nasprotnem primeru boste kronično zamujali in si nakopali dodatne skrbi v družbi prijateljev.


DVOJČKA
Čutite, da nekdo izvaja pritisk, sami pa se še niste odločili. Z nečim se namreč še ne strinjate. Zadeve vas bodo nekoliko utrudile, vsekakor pa se pozanimajte glede novic.
Dobili boste prijetno sporočilo, ki vas bo razvedrilo. To vas pomirja, ker z nekom očitno enako razmišljata. Dobro se boste počutili konec tedna in še je nekaj časa in priložnosti, da marsikaj rešite v svojo korist.

RAK
Nikakršnih razlogov ni, da bi se prepustili tistim, ki od vas zahtevajo preveč. Lahko razložite kar mislite in čutite, vsekakor brez konfliktov. V ljubezni boste do srede, ko bo luna v vašem znamenju preveč ljubosumni. Nekoliko bolj bo poudarjena napeta in razdražljiva energija. Videti je, da boste imeli veliko poslovnih opravkov in bolj zahtevnih nalog in to vas lahko močno obremeni.

LEV
V ljubezni niste najbolj mirni, srce vas bo vleklo nekam, kjer očitno še niste dokončali, čeprav mislite obratno. Prisotnega bo veliko nemira in veliko prazne komunikacije. Nikar se ne obremenjujte s tem, saj se vam obeta zanimiv konec tedna, obarvan z zadovoljstvom in navdušenjem. Izkoristite soboto za vse obveznosti, ki jih imate na delovnem redu.


DEVICA
Prvi vtis v zvezi s pomembno zadevo bo v prvih dneh tedna, ko bo luna v raku odločilen. Pazite, kako boste povedali svoje mnenje, čeprav vas spremljajo ugodne okoliščine, ker ste resnično iskreni. Z ugodno kombinacijo planetov se konec tedna končno vračate v ospredje, čeprav o določeni zadevah še vedno niste popolnoma prepričani. Previdni bodite pri težjih opravilih.

TEHTNICA
Pestro dogajanje, ki vas čaka v sredo, ko se luna zavihti v leva, vas bo malce zmedlo. Sedaj boste prav vi tisti, ki se boste odločali in pomagali drugim pri njihovih pomembnih odločitvah. Precej nestabilen konec tedna vas čaka. Bolj dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato bi bilo najbolje, da se jim izognete in da na pravo odločitev še počakate.

ŠKORPIJON
Motijo vas tisti, ki so z vami prezahtevni. Vaša utrujenost ni le izgovor, resnično ste potrebni premora, tudi zaradi določenih domačih, prenapornih obveznosti. Izredno utrujeni boste tudi konec tedna, zato dobro premislite, kaj boste sprejeli in česa ne. Vsekakor preložite nekaj opravkov, ki bi vas utegnili preveč izčrpati. Ponavljajo se vam glavoboli in notranje napetosti.

STRELEC


V prvih dneh tedna boste zaradi lune v vodnem znamenju precej pod vplivom okolice, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaše delovne obremenitve bodo zelo težke in se bodo zavlekle v nedogled, vendar se ne obremenjujte preveč. Ponavljajo se iste težave, ne glede na to, kako se motivirate. Edino, kar lahko storite, je, da nekako spremenite določene svoje lastnosti in se začnete prilagajati.

KOZOROG
Tokrat ste pravilno naravnani na nekaj, kar vam več kot ustreza. Z osebo, ki si morda ne zasluži uspeha ali pa je nagnjena k temu, da vam ni hvaležna, se ne ukvarjajte preveč. Ne odločajte se o pomembnih zadevah povsem sami, temveč raje prisluhnite, saj boste deležni dobrih pojasnitev. Prijatelj vam v nedeljo ne bo najbolj naklonjen, pazite na način komunikacije.

VODNAR
Prijatelji se bodo spomnili na vas, veliko bo dogajanja, klicev, pogovorov. Lahkotno, hitro, zabavno in objektivno se boste še posebej v sredo, ko bo luna v levu pomikali proti svojim zastavljenim ciljem. Glede nečesa se boste konec tedna močno zmedli, toda k sreči gre za zadevo, ki v vašem življenju nima bistvenega pomena. Pazljivo prisluhnite, saj boste tako izvedeli, kako nadaljevati.

RIBI
Novosti vas ne navdušujejo, zato boste skrbno razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili in nadaljevali nekoliko pozneje, ko boste bolje pripravljeni in motivirani. Konec tedna bo na sporedu več informacij glede potovanja ali prijateljev in sorodnikov iz tujine. Izvedeli boste marsikaj zanimivega, vsekakor pa bodite pazljivi, da ne zanetite kakšnega nepotrebnega spora.

prejšnji članek
Ostanki debel vse bolj priljubljeni v dekoraciji doma
Življenjski slog
Ostanki debel vse bolj priljubljeni v dekoraciji doma
naslednji članek
Miša Molk žaluje
Svet slavnih
Miša Molk žaluje