nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, je ...

mouth-guard-4791772_1920 Reporter.si

Teorija zarote: Korona virus je bil podtaknjen

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
| Horoskop.si

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?

Horoskop, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Želite uživati v krogu domačih in jih razvajali kolikor je možno. Dolgčas vam nikakor ne bo, saj boste znali poskrbeti za druženje, dogajanje, skratka vse kar je prijetnega značaja.

BIK

Nekdo od prijateljev vam bo v današnjem dnevu pokazal svojo drugo plat, takšno, ki ste se ji izogibali. Skušajte se približati resnici, še posebej tisti, ki hrepenite po ljubezni.

DVOJČKA

Danes boste prišli do zaključka, da je bil vaš občutek povsem natančen, kar bo nekoga v okolici močno zmotilo, vendar to ni vaša stvar, saj bo najbolj pomembno da poskrbite za svoje dobro počutje.

RAK

V današnjem dnevu se boste posvetili tistim, ki jih imate najraje. Druženja bodo obarvana s posebnim i zamislimi in slej kot prej se boste premaknili naprej.

LEV

Posvetite se danes v svojih mislih uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Učinkoviti boste, saj so vaše ideje kreativne, le izpeljati jih bo še potrebno.

DEVICA

Energija današnjega dne vas bo usmerila k temu, da se sestavite in se usmerite k druženju z osebami, ki vas razumejo in ob enem sproščajo. Večer bo primeren za razna soočenja.

TEHTNICA

Ne pripisujte danes preveč pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi naj še kakšen dan počakajo.

ŠKORPIJON

Nekdo se bo spomnil na vas in vas presenetil, vendar ne boste takoj verjeli in zaupali. Tekom dne prihajajo bolj umirjene energije, ki vas vodijo v objem ljubljene osebe, ki bo sladek.

STRELEC

Danes pričakujte družinsko srečanje, kjer se boste popolnoma sprostili. Imeli boste občutek, da lahko začnete od začetka ter da se lahko nesporazumi končno zaključijo.

KOZOROG

Pripombe kolegov in znancev, ki živijo drugače kot vi, vas lahko spravijo v slabo voljo, saj se določene zadeve ne bodo odvile v smeri, ki ste si jo zamislili. Nikar se ne prepirajte!

VODNAR

Pojdite s prijatelji v naravo in se nahranite s pozitivno energijo današnjega dne, ki se bo prepletala tudi na ljubezenskem področju in vas vabila v objem ljubljene osebe.

RIBI

Bodite previdni in ničesar ne obljubljajte, saj se lahko kaj hitro znajdete v nesporazumih, ki jih boste potem s težavo reševali. Resnica naj bo vaša najboljša sopotnica.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.