stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?

28. 12. 2019; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
woman-3084129

HOROSKOP foto: px

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Čustveno boste malo manipulirali, da boste prišli do želenih stvari. Sicer bodo ostali to opazli, vendar vam bodo dovolili to speljati po svoje, saj nimajo volje za prepire.

Bik  
Čustva vas bodo preplavila in ne boste se prepoznali. Imeli boste občutek, da vam je vse ušlo izpod kontrole in to vas bo globoko prizadelo. Sploh ne boste opazili, da se nihče s tem ne obremenjuje.  

Dvojčka  
Uspešni boste v svojih opravilih in kar naenkrat boste videli vse v drugi luči. Spoznali boste, kaj je potrebno narediti in kje so še vaše šibke točke, ki jih boste pravočasno razrešili. Zadovoljni boste.

Rak  
Sprostili se boste in naredili stvari po svoje. Organizirali boste dom in svoje načrte za prihodnost ter se začeli veseliti sprememb. Razmišljanje o dobrih načrtih vam bo dalo polet in novo moč.  
 


Lev  
Pomirjeni boste s pogovori in druženjem preteklih dni, zato boste vse moči usmerili v to, da se  optimalno pripravite na svoje novo poglavje. Imate načrte za 2020, ki jih boste še pravočasno aktivirali.
 
Devica  
Končno se boste pomirili in se praktično usmerili v odnose in komunikacijo. Delo vam bo dobro steklo, zato boste načrtovali več, kar pa lahko, da vam bodo bližnji zamerili.

Tehtnica  
Možno srečanje s simpatijo ali vzpostavitev novih ljubečih energij v že obstoječem odnosu vam bo polepšalo dan in veselili se boste življenja. Ne ozirajte se na druge, ohranite srečo v sebi.  

Škorpijon  
Računali, primerjali in iskali boste rešitve po matematični poti. Nikakor pa ne boste dojeli, da je mogoče čas, da opustite tiste projekte, ki ne prinašajo dobička.
 


Strelec   
Želeli boste na novo postaviti nekatere odnose, projekte, pa bo že prepozno. Predolgo ste čakali in ljudje, ki bi prej sodelovali, sedaj nimajo več tega interesa. Razmislite, kako dalje.  
 
Kozorog  
Če lahko, dan posvetite čiščenju, ureditvi doma in svojega izgleda. Precej podpore boste sprejeli, če se boste lotili na pravi način in dovolj zgodaj. Zato ne čakajte, začnite takoj.  
 
Vodnar  
Optimizem vas bo preveval in po dolgem času boste resnično lahko rekli, da ste srečni. Ne glede na druge, se boste veelili in dajali še drugim podporo, da naredijo dobre stvari zase.  
 
Ribi  
Nelagodje boste občutili ob določenih srečanjih in spominih. Posvetite čas sebi in realno pogledajte na sedanje stenje in na to, kaj lahko storite zase in za življenje. Ne pozabite na užitke življenja.



prejšnji članek
Praznična idila Iris Mulej
Svet slavnih
Praznična idila Iris Mulej
naslednji članek
Popović brez dlake na jeziku: "Severina manipulira z javnostjo"
Svet slavnih
Popović brez dlake na jeziku: "Severina manipulira z javnostjo"
#nasazenazenska
nasazenazenska