nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, je ...

mouth-guard-4791772_1920 Reporter.si

Teorija zarote: Korona virus je bil podtaknjen

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven

Delovni elan se vam bo okrepil in polni boste idej, kako rešiti stvari in dobro priti skozi vse naloge dneva. Ne pozabite na čustva in na bližnje, ki se korak za korakom oddaljujejo od vas.

Bik

Na vso silo boste želeli doseči svoje in niti na kraj pameti vam ne bo prišlo, da mogoče nimate prav. Pazite na svoje fizično počutje, da se nemir in slaba kondicija ne obrneta proti vam.

Dvojčka

Dober dan za delo in napredovanje. Ogromno stvari boste naredili čisto intuitivno in se zakopali v delo tako, da boste pozabili na vse in tudi na to, kar ste želeli od šefa. Pokličite ga.

Rak

Polni boste optimizma in odprti za sodelovanje skozi humor in čustva. Ljudje vam bodo jedli iz roke, kar izkoristite smiselno in ne samo za zabavo, temveč tudi za delo.

Lev

Trenutki svobode so vam pokazali, da da ste čustveno zaprti ravno zato, ker ste se nekako ujeli v družbo z ljudmi, kjer ni več veselja. Odprite se za rešitve in za nove ljudi, kjer vas v celoti sprejmejo.

Devica

Dober dan za zmenke, poležavanje, nego in sprostitev. Smiselno je, da se tudi tega naučite v življenju, saj sicer ne boste zmogli skozi vsa bremena, ki ste si jih naložili.

Tehtnica

Občutljivi boste in nežni, kar preveč, da bi lahko šli med ljudi, ki ne bodo tega niti opazili. Zaščitite si grlo in bodite danes čimveč časa tiho, da ohranite dobro energijo.

Škorpijon

S pogovorom in iskrenostjo boste lahko danes rešili vse tiste stvari, ki jih niste mogli že dolgo časa. Ne podaljšujte nečesa, kar vam dela samo škodo, temveč si priznajte poraz in se osvobodite.

Strelec

Ni še čas za nove akcije, temveč za razmislek in za dober načrt, kako boste postavili nove temelje za svoje, predvsem čustveno življenje. Ljudje vas cenijo, ne izigrajte jih.

Kozorog

Komunikacija bo stekla in skozi intenzivno druženje boste uspešno naredili tisto, kar ste odlagali že zelo dolgo časa. Ne mečkajte, pokličite vse tiste ljudi, s katerimi se želite kaj pogovoriti.

Vodnar

Pazite na svoja dejanja in smer vaše miselne moč. Namreč dokler ne boste točno razumeli sebe in celotne situacije, si delate medvedjo uslugo. Preveč hitite in potem popravljate.

Ribi

Če ste samski, ljubezen je tik pred vrati. Če ste v dvojini, pa ni odnos najboljši, se vam lahko danes zgodi, da pozabite, da imate še koga doma. Sledite srcu, ostalo se bo uredilo.