testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Odprite oči, nekaj se dogaja

14. 6. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Zmedeni boste, saj ne boste vedeli, kaj se dogala. Ves čas boste na robu solza ali predaje. Lahko zabredete v težave, če boste želeli pomagati tistim, ki manipulirajo.

Oven  
Ne odreagirajte na morebitno paniko ali težave, ki se bodo dogajale zunaj vašega doma. Lahko zabredete v težave, če boste želeli pomagati tistim, ki manipulirajo.

Bik  
Če boste dobro pogledali v svoje življenje, boste ugotovili, da vam je sreča naklonjena in da ste lahko samo hvaležni. Imate vso podporo doma in v poslu.

Dvojčka  
Zmedeni boste, saj ne boste vedeli, kaj se dogala. Ves čas boste na robu solza ali predaje. A zgodilo se bo toliko dobrih stvari, da boste končno postali zadovoljni .

Rak  
Navadite se na stabilnost, naj vam ne bo dolgčas, ko se življenje malo umiri. Tako se boste  veliko bolje počutili in končno vam bo tudi življenje začelo vračati z dobrim.

Lev  
Vedeli boste, da je vse drugače, ne glede na to, kako bo vidno na zunaj. Veseli boste priložnosti, da pokažete, da vam je mar in da si resnično želite sprememb na bolje.

Devica   


Čutili boste veliko povezanost v ljubezni, veliko boste o tem razmišljali, spoznali pomembne stvari, a vprašanje je, če se to spet ne bo dogajalo samo znotraj vas.

Tehtnica  
Potrebovali boste precej potrpežljivosti, da ne boste pretiravali z reakcijami, ki jih bodo drugi želeli od vas. Nekdo bo hotel dokazali, da se vas da hitro zmanipulirati.

Škorpijon  
Ne trmarite, tudi ne hitite in se raje naučite delovati sproščeno, počasi in z občutkom za ravnovesje. Situacija bo nova, prilagodite se ji in omogočite tudi drugim, da se izrazijo.

Strelec    
Možnosti so za dober posel  ali srečanje za  novo sodelovanje, službo.  To vam bo okrepilo že skorajda izgubljeni optimizem. Aktivirajte se v pravo smer in zadihajte.

Kozorog  
Veliko se bo dogajalo, pazljivi boste, saj boste želeli, da vas drugi vidijo v dobri koži. Ne zamudite realizacije svojega posla in iz te priložnosti naredite svojo novo pot.

Vodnar  
Ne predajajte se ljubosumju ali posesivnosti, sprostite se in dovolite, da se vse dogaja po naravni poti. LJubezen bo močna, a ne bo pravega časa za njo.

Ribi  


Ne boste popuščali v svojih ciljih, saj čutite, da ste na pravi poti. Vse več moči in strasti boste vlagali v to. Zato boste srečni, ko boste videli prve večje učinke.

prejšnji članek
Hana Rodić: 'Vse fante sem spoznala v istem klubu'
Svet slavnih
Hana Rodić: 'Vse fante sem spoznala v istem klubu'
naslednji članek
Kaja Jurač zaradi koronavirusa ostala brez službe
Resničnostni šovi
Kaja Jurač zaradi koronavirusa ostala brez službe