Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne krivite druge za lastne napake

17. 6. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Razmislite o tem, kako ravnate, ko zaidete v težave. Ste eden izmed tistih, ki brž najdejo krivca v drugih ljudeh? Poglobite se vase in se naučite, da se je potrebno s posledicami soočiti.

Oven  
Povzod vas bo nekaj jezilo, ker boste usmerjeni le v težave. Tako se tudi daljše poti in sodelovanja ne bodo izpeljala tako, kot ste načrtovali. Vneto boste iskali krivce za vse.

Bik  
Razmislite, kako je to mogoče, da za lastne neumnosti običjano okrivite druge. Pomirite se s sabo in ustvarite odnose na novo, saj imate sedaj polno podpro za to.
 
Dvojčka    
Želeli boste nekatere situacije obrniti sebi v prid, ampak bo to še poslabšalo odnose. Sodelavci bodo čutili prikrito manipulacijo in še težje boste lahko naredili svoje stvari.  

Rak    
Prijatelji vas bodo težko pričakovali, da pridete v njihovo družbo, kar bo še okrepilo vašo samozavest. Veseli boste, saj ste že dolgo hrepeneli po dobri družbi.


 
Lev  
Pomembno prijateljstvo bo prešlo v ljubezen in vsi bodo to videli, samo vi si še ne boste čisto priznali. Vas bo pa strah pred izgubo te osebe in boste za njo vse naredili.
 
Devica  
Z dejanji pokažite, kar ne boste mogli izraziti s čustvi. Ne upirajte pa se tistim, ki vam želijo dobro, temveč jih raje povprašajte za mnenje in razmislite o njihovih idejah.
 
Tehtnica  
Ne boste razumeli, kaj se dogaja, saj bo vse valovalo v vašo smer. Vsi se bodo želeli družiti z vami. Vedite, da vas to ne bo motilo, nasprotno! Zato nikakor ne pobegnite.

Škorpijon  


Nervoza in nestabilnost vas bo spravila na rob psihičnega počutja in ne boste našli miru zase. Ne zaganjajte se v ljudi s svojimi čustvi in jih ne vlecite v svojo zgodbo.
 
Strelec   
Zmedeni boste ob osebi, ob kateri boste čutili močno seksualno povezanost. Vseeno pa se zavedate, da ne smete pobegniti in da je potrebno posel izpeljati do konca.
 
Kozorog  
Notranji nemir in navdušenje vas bo prevzelo, zdelo se vam bo, da ste na začetku nečesa novega. Resnično je tako, saj če želite, so dobre spremembe že pred vrati.

Vodnar  
Oklevali boste in iskali priložnosti, da svoje ideje spravite v življenje. Poslovni uspeh bo zelo odvisen od vas in ne boste se mogli skriti ali predati odgovornosti na druge.
 


Ribi  
Vračala se vam bo volja do življenja in skozi sodelovanje in aktivnosti se boste čisto prerodili. Podelite svoje namene in ideje z bližnjimi, da vas bodo bolj razumeli.

prejšnji članek
Lina Kuduzović pokazala fanta, z njim bi se poročila
Svet slavnih
Lina Kuduzović pokazala fanta, z njim bi se poročila
naslednji članek
Turška zvezdnica razkrila, kako skrbi za svojo kožo
Svet slavnih
Turška zvezdnica razkrila, kako skrbi za svojo kožo