Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Vas preganja preteklost?

2. 7. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
astro love ljubezen dlani horoskop

Čas je za ljubezen foto: Profimedia

Ne zmorete stopiti v sedanjost in zaživeti ljubezen, ki je vsepovsod okoli vas. Preteklost vas preganja predvsem zato, ker je ne spustite in zbirate zamero v sebi.

Oven


Brez prave energije boste in težko boste začutili ljubezen, ki pa bo vsepovsod okoli vas. Možnosti imate za dobre spremembe v partnerstvu, zato se sprostite v to smer.

Bik


Ne zmorete stopiti v sedanjost in zaživeti ljubezen, ki je vsepovsod okoli vas. Preteklost vas preganja predvsem zato, ker je ne spustite in zbirate zamero v sebi.

Dvojčka
Zmedeni boste in hrepeneli po spremembah, ki se jih boste sočasno bali in se jim upirali. Umirite se in se vsak dan znova postavite na nove, mirne, sodelujoče temelje.

Rak
Če bodo vaše stranke in sodelavci imeli vpliv na vaše napredovanje in več denarja, potem si to lahko obetate že na jesen. Njihova podpora vam bo veliko pomenila.

Lev
Ne obrekujte, saj so velike možnosti, da zaradi tega padete v večje težave, s katerimi se boste ukvarjali celo poletje in zamudili dobre priložnosti. Stisnite zobe in naredite, potrebno.

Devica
Ne manipulirajte z besedami in čustvi drugih, saj se vam ne bo dobro vrnilo. Smiselno je, da si vzamete čas zase in si razčistite, kaj zares želite od sebe, življenja in drugih.

Tehtnica
Odlično počutje bo botrovalo močni ljubezni, ki jo boste zaznavali v bližini. Nič vas ne bo motilo, če se vse ne bo realiziralo takoj, saj boste uživali vsak trenutek posebej.

Škorpijon
Nihali boste med optimizmom in slabo voljo ob vsem dogajanju. Spoznali boste, da se nič ne bo zgodilo na hitro in bo potrebno vnesti red in vztrajnost v vse, kar počnete.

Strelec
Če vas bo obhajal nemir, strahovi ali nelagodno počutje, vedite, da se preteklost poslavlja in da je sedaj čas za nove korake z optimizmom in voljo. Ne glejte nazaj!

Kozorog
Stare, pozabljene zamere in čustva bodo privrela na plano ter vam povzročala zdravstvene ali psihološke težave. Na prelomu življenja ste, zato se samo zberite.

Vodnar
Čas je, da bi prevzamete delovne korake in vi ustvarite delovni tempo za celotno skupino. Lahko, da vas bodo čustva pri tem ovirala, vas zamrznila v sprotni akciji.

Ribi
Organizirajte se in ne zapravljajte časa za notranji upor, temveč za nove korake in nove dosežke. Tokrat ste odvisni samo od sebe in posvetite se cilju stoodstotno.

prejšnji članek
Takole žura Helena Blagne
Svet slavnih
Takole žura Helena Blagne
naslednji članek
Newyorški Broadway ostaja v temi
Svet slavnih
Newyorški Broadway ostaja v temi