koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

Belma Šoljanin Svet24.si

BiH ovita v črno: umrla tri dni po porodu, ni ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

letališče, brnik, aerodrom Svet24.si

Težave slovenskega državljana ob prihodu iz ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Kdo so Bosanci, za katere Janković spreminja ...

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Horoskop: Previdno, ne uničite si zaupanja!
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Previdno, ne uničite si zaupanja!

HOROSKOP, px

Če nimate dokazov, se nikar ne zapletajte v reševanje konfliktov. Pretirana čustva vam lahko omajajo že pridobljeno zaupanje. Premislite in ne ravnajte brezglavo.

Oven 

Odličen dan, če ga boste preživeli delovno. Z lahkoto se boste organizirali v najboljši možni meri. Če pa se boste predajali čustvom, vas bo preteklost prehitro utrudila.

Bik

S prijaznostjo in ljubeznijo lahko danes dosežete prav vse. Lažje boste pokazali svoja čustva in naklonjenost, zato povabite simpatije na zmenek ali poklonite čas partnerju.

Dvojčka

Ne prepirajte se o stvareh, o katerih nimate dokaza, saj vas bodo čustva pripravila do pretiravanja in lahko si uničite že dobro zgrajeno zaupanje. Usmerite se v konkretno delo.

Rak

Prehitri in preveč samozavestni boste pretiravali v odnosih. Ne boste prisluhnili mnenjem drugih. kat bo prizadelo vaše bližnje. Tega ne boste tako z lahkoto rešili.

Lev

Ne dovolite, da vam bližnji, še posebej starejše ženske zatirajo ljubezen, ki vam daje podporo za celotno življenje. Ne klonite pod pritiski krivde, ki vam jo želijo vsiliti.

Devica

Ne zaupajte svojemu instinktu ter se čustveno ne zapletajte v nič. Potrudite se in preverite vsa dejstva o stvareh, za katere se morate danes odločiti. Čuvajte svojo moč.

Tehtnica

Z lahkoto boste pokazali ljubezen in odnosi bodo zacveteli. Vaš optimizem bo nalezljiv in partnerja ali simpatijo boste z lahkoto prepričali v bolj sproščeno življenje.

Škorpijon

Težka noč je za vami in spoznali boste, da je nujno spremeniti način življenja. Razkol med mislimi in čustvi vam dela vse več težav. Pojdite na dopust, da razmislite o sebi.

Strelec

Vse, kar boste počeli, bo imelo močan odziv s strani ljudi, zato se pripravite na delovne presežke in uspeh v družbi, pri prijateljih. Veseli in razpoloženi boste.

Kozorog

Življenje vas ne bo pustilo na miru in pokazati boste morali svoj interes, če boste želeli sodelovati pri večjih in zanimivih stvareh. Ne bodite malenkostni, sprostite se.

Vodnar

Skoraj profesionalno ste se naučili izogibati stvarem, ki vam niso po volji. To lahko prakticirate nekaj časa in ignorirate posledice, ki bodo sčasoma samo večje.

Ribi

Spontano boste začeli spreminjati mnenje o sebi, saj boste opazili, da vas stara prepričanja ne podpirajo več dobro. Neverjetni optimizem bo vaša nova motivacija.