Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Previdno, ne uničite si zaupanja!

29. 7. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
zodiac-sign-2532970

HOROSKOP foto: px

Če nimate dokazov, se nikar ne zapletajte v reševanje konfliktov. Pretirana čustva vam lahko omajajo že pridobljeno zaupanje. Premislite in ne ravnajte brezglavo.

Oven 

Odličen dan, če ga boste preživeli delovno. Z lahkoto se boste organizirali v najboljši možni meri. Če pa se boste predajali čustvom, vas bo preteklost prehitro utrudila.

##IMAGE-969474##

Bik

S prijaznostjo in ljubeznijo lahko danes dosežete prav vse. Lažje boste pokazali svoja čustva in naklonjenost, zato povabite simpatije na zmenek ali poklonite čas partnerju.

Dvojčka

Ne prepirajte se o stvareh, o katerih nimate dokaza, saj vas bodo čustva pripravila do pretiravanja in lahko si uničite že dobro zgrajeno zaupanje. Usmerite se v konkretno delo.

Rak

Prehitri in preveč samozavestni boste pretiravali v odnosih. Ne boste prisluhnili mnenjem drugih. kat bo prizadelo vaše bližnje. Tega ne boste tako z lahkoto rešili.

Lev

Ne dovolite, da vam bližnji, še posebej starejše ženske zatirajo ljubezen, ki vam daje podporo za celotno življenje. Ne klonite pod pritiski krivde, ki vam jo želijo vsiliti.

Devica

Ne zaupajte svojemu instinktu ter se čustveno ne zapletajte v nič. Potrudite se in preverite vsa dejstva o stvareh, za katere se morate danes odločiti. Čuvajte svojo moč.

Tehtnica

Z lahkoto boste pokazali ljubezen in odnosi bodo zacveteli. Vaš optimizem bo nalezljiv in partnerja ali simpatijo boste z lahkoto prepričali v bolj sproščeno življenje.

Škorpijon

Težka noč je za vami in spoznali boste, da je nujno spremeniti način življenja. Razkol med mislimi in čustvi vam dela vse več težav. Pojdite na dopust, da razmislite o sebi.

Strelec

Vse, kar boste počeli, bo imelo močan odziv s strani ljudi, zato se pripravite na delovne presežke in uspeh v družbi, pri prijateljih. Veseli in razpoloženi boste.

Kozorog

Življenje vas ne bo pustilo na miru in pokazati boste morali svoj interes, če boste želeli sodelovati pri večjih in zanimivih stvareh. Ne bodite malenkostni, sprostite se.

Vodnar

Skoraj profesionalno ste se naučili izogibati stvarem, ki vam niso po volji. To lahko prakticirate nekaj časa in ignorirate posledice, ki bodo sčasoma samo večje.

Ribi

Spontano boste začeli spreminjati mnenje o sebi, saj boste opazili, da vas stara prepričanja ne podpirajo več dobro. Neverjetni optimizem bo vaša nova motivacija.

prejšnji članek
Kako si Damjan Murko lahko privošči tako drag oddih?
Svet slavnih
Kako si Damjan Murko lahko privošči tako drag oddih?
naslednji članek
Zvezdnika sta se razveselila rojstva prvega otroka
Svet slavnih
Zvezdnika sta se razveselila rojstva prvega otroka