koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

Belma Šoljanin Svet24.si

BiH ovita v črno: umrla tri dni po porodu, ni ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

letališče, brnik, aerodrom Svet24.si

Težave slovenskega državljana ob prihodu iz ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Kdo so Bosanci, za katere Janković spreminja ...

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Horoskop: Požvižgajte se na govorice
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Požvižgajte se na govorice

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Govorice se vas ne bodo dotaknile in tako je tudi prav. Imeli boste voljo, da uresničite zastavljene načrte.

Oven 

Zdelo se vam bo, da ste najmočnejši in tako se boste tudi obnašali. Ogromno energije boste izgubili skozi komunikacijo in pričkanja o stvareh, ki nimajo smisla.

Bik

Želeli boste vse imeti pod kontrolo in z nestrpnostjo boste dosegli skoraj vse. Razmislite pa, če je to smiselno in če želite okoli sebe nesrečne ljudi, ki se vas bojijo.

Dvojčka

Dopoldne boste precej čustveni in pretirano odreagirali na nekatere dobre ideje in besede. Zaradi tega se boste slabo počutili in se popoldne spravili v čustveni red.

Rak

Želeli boste presenetiti partnerja, pa to ne bo najboljša ideja. Poželi boste nemir in nestrpnost, saj boste zanemarili skupne dogovore in naredili po svoje. Sprejmite posledice.

Lev

Nestrpni boste in težko boste sproščeno komunicirali. Okolica bo malo presenečena nad vašimi izpadi. Bodite pozorni pri delu z elektriko, da se vam kaj ne zgodi.

Devica

Nikakor ne boste našli vzroka za svojo materialno neuspešnost, saj ne boste pogledali, kam vse dajete denar, temveč boste samo gledali na to, odkod pride.

Tehtnica

Preveč boste zapravljivi, saj boste želeli izkusiti vse, kar vas bo zanimalo. Če boste aktivirali nekatera svoja dobra poznanstva, boste lahko finančno napredovali.

Škorpijon

Bolj kot vas bodo silili v določene smeri, bolj se boste upirali. Nikakor ne boste mogli pustiti nekaterih stvari ali ljudi na miru, kar bo sprožilo druge k uporu do vas. Previdno.

Strelec

Glavni boste v pobudi, h kateri boste samo vi iskreno pristopili. Ostali bodo imeli druge načrte, pa se jim bo zdelo super, da boste vi paradni konj. Ne boste popustili.

Kozorog

Stabilno boste nastopili in ker se boste dobro pripravili, vas različne govorice in namigovanja ne bodo zrušila. Imeli boste voljo, da to vse uredite, kar ste se lotili.

Vodnar

Vse niti boste imeli v rokah, pa na to čisto pozabili. Šele, ko bo prišlo do stiske, se boste spomnili na pogovore in obljube ter boste aktivirali svoje delo v pravo smer.

Ribi

Z močjo in stabilnostjo boste postavili nove stvari v svoje življenje in dovolili boste partnerju, da vas tudi materialno podpre pri stvareh, ki so vam pomembne.