Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Horoskop: Lovila vas bo preteklost
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Lovila vas bo preteklost

Horoskop, ps

Breme preteklosti lahko danes vpliva na vaša prizadevanja. Če se stvari ne boste lotili preudarno, vaš trud ne bo obrodil sadov. Poglejte na situacijo iz drugega zornega kota.

Oven  
Če boste vztrajali pri svojih odločitvah, se bo vse dobro rešilo in počutili se boste kot zmagovalec. Sprostite se in iskreno rešujte z vsakim posebej, ne z vsemi naenkrat.

Bik  
Privlačni boste mnogim in vse se bo začelo vrteti okoli vas, kar bo naredilo okolico ljubosumno. Tudi sodelavke bodo to namigovale, a vseeno ohranite mirno kri.

Dvojčka  
V karieri se bodo odpirale nove priložnosti, vendar boste precej previdni, saj ste se že v preteklosti dovolj opekli. Preverite vsa dejstva, preden se dokončno odločite.  

Rak  
Daljša pot ali učenje vam bo dalo močnega zagona za spremembo življenja v celoti. Resnično se boste posvetili sebi in želeli narediti maksimalno zase. Samo vztrajajte.  

Lev  
Okrepitev kariere, podpora prijateljev in okolice bo naredila pri vas velik preboj v sreči v blaginji. Preteklo delo vas je izurilo, da boste hvaležni, da je vse drugače.

Devica   
Pod žarometi boste in vse izpeljali popolno. Resnično boste srečni in hvaležni. Doma pa vas bo pričakal mrzel tuš, kjer jim bo čisto vseeno, kako je bilo z vami čez dan.

Tehtnica  
Preveč stvari boste želeli na enkrat razrešiti, kar bo zakompliciralo finance in vas posledično tudi ustavilo. Pojdite korak za korakom in se sproti prilagajajte na situacijo.

Škorpijon  
Materialno stanje vam bo zaškripalo,  boste to skrivali in navzven dajali čisto drugačne znake in upali, da boste našli rešitev s pomočjo drugih. Tokrat bo težka.  

Strelec    
Ogromno boste delali in malo naredili, saj bo preteklost imela vpliv na vse to, kar počnete sedaj. Skozi sodelovanje se boste uspeli sprostiti, a bremena bodo ostala.

Kozorog  
Želeli boste razčistiti dediščino ali materialne stvari v povezavi z drugimi, pa bo precej upora iz vseh strani. Vseeno vam bo uspelo zbrati materialne dokaze za delo naprej.

Vodnar  
Čutili boste ujetost in nemir se bo pojavil vsakič, ko ne boste mogli izpolniti svojih osebnih ali poslovnih želja. Osvobodite notranji mehanizem, s katerim sami pritiskate nase.

Ribi  
Točno boste vedeli, kaj se dogaja, kot da boste brali misli okolici. Počakali boste na rezultate in sledili svoji poti brez, da bi kakorkoli komplicirali. Popoln napredek se obeta.