Andrej Marčič Svet24.si

Milijoni evrov javnih sredstev za prijatelje ...

toča, Lumezzane Svet24.si

FOTO: Klestila orjaška toča v velikosti krogel ...

tuš, bregana, obrežje, mejni prehod Svet24.si

FOTO: V koloni pred mejnim prehodom si je ...

ceferin zorcic pf bobo Reporter.si

Novi obrazi 2022: od Čeferina do Zorčiča, kdo ...

plaža mavricij, janez-janša Necenzurirano

Janšev otok raj tudi za slovenske milijone

duh, maxine-hughes Odkrito.si

Poklicala je duhovnika, ko je na posnetku videla ...

48 Njena.si

Helena Blagne delila fotografijo s poroke

Horoskop: Objele vas bodo najlepše energije
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Objele vas bodo najlepše energije

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Negujte odnose s tistimi, ki vam vedno izboljšajo razpoloženje ter v vas spodbudijo ljubezen. Sprejmite pozitivne vibracije kot igro življenja, v katero vas vabijo najlepše energije in opustite nestrpnosti in nemir, ki vas preganja že nekaj časa.

Oven

Ne boste se predali, nadaljevali boste svoje načrte kljub pritiskom okolja. Ker boste spodbujali trenje in s ponosom aktivirali reakcije, vam bo šlo to težje, kot ste računali.

Bik

Sprejmite iskrice ljubezni kot igro življenja, v katero vas vabijo najlepše energije in opustite nestrpnosti in nemir, ki vas preganja že nekaj časa. Odločitev bo potrebna.

Dvojčka

Pozitivne reakcije okolice na vaše ideje vam bodo dalo poguma za nadaljnje komuniciranje. Ne boste se več skrivali, temveč boste jasno predstavili svoje misli.

Rak

Zaradi pretiranega truda v službi in s prijatelji, vas bodo nadrejeni in okolica začeli gledati drugače. Možnosti, za napredovanje v službi in v javnem življenju se bodo povečale.

Lev

Z močjo in jezo boste dosegli svoje, kar vam bo dalo dodatnega poguma in energije, da boste razrešili še nekatere bolj stare težave v odnosih, ki so vas ves čas bremenili.

Devica

Optimizem vam bo rasel z druženjem z malo bolj nenavadnimi ljudmi, ki pa vas bodo toplo sprejeli in znali videti ter ceniti vaše talente, o katerih nikakor ne govorite.

Tehtnica

Negujte odnose s tistimi, ki vam vedno izboljšajo razpoloženje ter v vas spodbudijo ljubezen. Srečni boste, ko bodo vaši odnosi jasni in čisti, zato se posvetite najboljšim.

Škorpijon

Ne vpletajte se v težave drugih, saj jih ne boste mogli razrešiti, breme pa potem ostane pri vas. Odločiti se bo treba, v katero smer boste zapeljali svoje odnose.

Strelec

Ko vam bo jasno, kaj želite, se bo vse hitreje razrešilo, saj ne boste več oklevali in čakali na tiho privoljenje drugih, temveč šli v akcijo. Lahko se to zgodi že danes.

Kozorog

Notranji naboj in stara čustva se bodo prepletla, da boste jezni na vse naokoli sebe. Zato bo potrebna pazljivost, da si čisto ne uničite nekaterih novih, dobrih odnosov.

Vodnar

Starejša oseba vam bo priskočila na pomoč, čeprav lahko, da vam bo potem očitala. A ne skrbite, sprejmite podporo in ignorirajte negodovanje, ki ste ga vedno deležni.

Ribi

Pripravljeni boste narediti vse, da se uresničijo vaše najbolj strastne želje. Nadaljujte z vsem, kar počnete, saj je velika verjetnost, da boste kmalu želi sadove preteklega dela.