Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čustva vam bodo zameglila um

23. 9. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Iskali boste rešitev, kako postaviti red in sistem v določeno okolje, pa vam ne bo šlo najbolje. Imeli boste občutek, da nazadujete in da boste morali še vse enkrat delati.  

Bik  
Čustva vam bodo zameglila um in ni nujno, da bodo prijetna. Ne boste želeli slišati razlage niti reakcij drugih, saj vam bo ljubše, da še naprej igrate svojo igro žrtve.  

Dvojčka    
Strogi boste do sebe in iskali najboljšo možnost, da vse, kar boste počeli, naredite brezhibno. Nikakor se ne boste umirili, saj tudi ne boste dobili potrditve, da je vse ok.

Rak    
Sprostili se boste v prijetnem druženju in pozabili na vse morebitne prepire ali slaba čustva. Ljubezen vas bo polepšala in vam dala dodatne moči, da boste učinkoviti pri delu.


 
Lev  
Prijetna čustva vas bodo grela in vam prižigala ogenj strasti skozi celoten dan. Ne čakajte na poseben dogodek, ustvarite ga sami in naredite, kar želi vaše srce.  
 
Devica  
Občutili boste nemir, strahove in zaradi tega boste še bolj zahtevni do sebe in do vsega, kar boste počeli. Ne boste sprejeli humorja, sprostitve, čisto se boste zaprli vase.

Tehtnica  
Zacveteli boste in se odprli energijam ljubezni in spogledovanja. To je vaše najbolj naravno stanje, v katerem znate tudi najdlje časa uživati. Sproščeni in zadovoljni boste.

Škorpijon  


Prepričani boste v svoj prav in vzstrajali kljub temu, da se nihče ne bo strinjal z vami. Zato lahko, da boste spremenili taktiko prepričevanja, a vprašanje, kdo bi moral popustiti.
 
Strelec   
Globoko boste razmislili o svojem smislu vztrajanja v nečem, kar vam ni všeč niti ni prave koristi od tega. Dokler si ne boste prišli na jasno, ne boste nič spreminjali.
 
Kozorog  
Pripravljeni boste na pogovor bolj kot kdajkoli prej. Tako boste skozi dan uresničili precej namer, da uredite vse odprte stvari. Povedali boste vse, kar vam bo ležalo na srcu.
 
Vodnar  
Načrti se ne bodo čisto dobro izšli, kar vam bo povzročalo precej preglavic, čeprav po nepotrebnem. Sprostite se in ne nadzorujte stvari, ki niso potrebne, temveč zaupajte.
 


Ribi  
Ljubezen vas bo prevzela in težko se boste zadržali, da ne bi vse spustili iz rok in se ji predali. V vsakem primeru boste imeli neverjetno srečo, ki jo velja sprejeti takoj.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo
naslednji članek
Žena Giannija Rijaveca z razstavo, ki povezuje dve deželi
Resničnostni šovi
Žena Giannija Rijaveca z razstavo, ki povezuje dve deželi