Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Binetova hčerka ima kuharske gene

17. 10. 2020; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Bine Volčič z ženo Katarino

Bine Volčič z ženo Katarino. foto: Primož Pičulin

Priljubljeni kuharski chef in sodnik v kuharskem šovu MasterChef Slovenija Bine Volčič poleg službenih obveznosti usklajuje tudi družinsko življenje, saj je ponosen očka dveh osnovnošolcev. Bine pravi, da z ženo Katarino otroka vzgajata v samostojnost, kamor spada tudi kuhanje preprostih jedi, da ne posegata po prigrizkih.

»Mlajša hči Tajda je očitno res dobila kuharske gene, saj se vidi, da ji je kuharska logika v krvi. Ali se bo odločila za ta poklic, pa bo samo njena izbira. Sicer pa imata otroka najraje osnovne okuse: testenine s paradižnikovo omako, jedi na žlico, rižoto s piščancem in veliko solate, tako da doma nikoli ne kompliciram. Sem že omenil, da sta najboljša otroka na svetu?« je v smehu povedal priljubljeni kuharski mojster, ki je zelo ponosen tudi na svoj poklicni uspeh, saj je pred vhod svojega ljubljanska bistroja pred kratkim obesil Michelinov krožnik, kar pomeni, da ga je mednarodni kulinarični vodnik Michelin uvrstil med priporočene restavracije. Zraven pa je dobil tudi posebno nagrado za trajnostno gastronomijo – Michelinovo deteljico.

Bine Volčič foto: Revija Zvezde

»Najbolj smo se razveselili prav slednje, saj je to potrditev našega truda za kuhanje s čim manj odpadki, uporabo manjvrednih kosov mesa, zmanjšanje porabe vode in energije v delovnem procesu, navsezadnje tudi za strežbo vode iz pipe, ki je v Ljubljani še vedno odlična,« je priznal Bine, ki pa je iskreno dodal, da Michelinova zvezdica ni bila nikoli njegov cilj, je pa izjemno vesel in zadovoljen.

prejšnji članek
Horoskop: Čaka vas manjša transformacija
Horoskop
Horoskop: Čaka vas manjša transformacija
naslednji članek
Hrvaški pevec končno našel pravo dekle
Svet slavnih
Hrvaški pevec končno našel pravo dekle