svetloba Dobra karma

Covid 19: veliki načrt teme se je obrnil proti ...

Vili Resnik Svet24.si

Vili Resnik: O otrocih sploh ni bilo govora

janez jansa otocec bobo Reporter.si

Razkurjeni Janša je usekal mimo: na Twitterju je ...

nijz, Nacionalni inštitut za javno zdravje Svet24.si

Ste od NIJZ prejeli rezultat testiranja na ...

foto bavčar uniforma Necenzurirano

Bili smo komunisti #kolumna

Arnold Schwarzenegger Odkrito.si

Terminator ima dve novi zaklopki

Boštjan Romih Njena.si

Ambienti ostali brez Boštjana Romiha, razlog pa ...

Binetova hčerka ima kuharske gene
| Revija Zvezde Lady

Binetova hčerka ima kuharske gene

Bine Volčič z ženo Katarino., Primož Pičulin

Priljubljeni kuharski chef in sodnik v kuharskem šovu MasterChef Slovenija Bine Volčič poleg službenih obveznosti usklajuje tudi družinsko življenje, saj je ponosen očka dveh osnovnošolcev. Bine pravi, da z ženo Katarino otroka vzgajata v samostojnost, kamor spada tudi kuhanje preprostih jedi, da ne posegata po prigrizkih.

»Mlajša hči Tajda je očitno res dobila kuharske gene, saj se vidi, da ji je kuharska logika v krvi. Ali se bo odločila za ta poklic, pa bo samo njena izbira. Sicer pa imata otroka najraje osnovne okuse: testenine s paradižnikovo omako, jedi na žlico, rižoto s piščancem in veliko solate, tako da doma nikoli ne kompliciram. Sem že omenil, da sta najboljša otroka na svetu?« je v smehu povedal priljubljeni kuharski mojster, ki je zelo ponosen tudi na svoj poklicni uspeh, saj je pred vhod svojega ljubljanska bistroja pred kratkim obesil Michelinov krožnik, kar pomeni, da ga je mednarodni kulinarični vodnik Michelin uvrstil med priporočene restavracije. Zraven pa je dobil tudi posebno nagrado za trajnostno gastronomijo – Michelinovo deteljico.

Foto: Revija Zvezde - Bine Volčič

»Najbolj smo se razveselili prav slednje, saj je to potrditev našega truda za kuhanje s čim manj odpadki, uporabo manjvrednih kosov mesa, zmanjšanje porabe vode in energije v delovnem procesu, navsezadnje tudi za strežbo vode iz pipe, ki je v Ljubljani še vedno odlična,« je priznal Bine, ki pa je iskreno dodal, da Michelinova zvezdica ni bila nikoli njegov cilj, je pa izjemno vesel in zadovoljen.