Petra Kerčmar 01 Dobra karma

Petra Kerčmar: 'Kaj pa je narobe, če smo zvečer...

nina puslar 2 Svet24.si

Nina je bila vedno bolj skromne narave

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Janše ne bodo pokopali ne Kučan ne Golobič ne ...

covid-19 cepivo Svet24.si

Prioritetna lista cepljenja: najprej bi cepili v ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

1.950.276.723,79 evra

Maja Martina Merljak Njena.si

Maje Martine Merljak na tej fotografiji ne boste ...

Ana Lu Lamut Njena.si

Najini mostovi: 'Klaro' razveselili oboževalci ...

Horoskop: Izkoristite ta čas za pogovore
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Izkoristite ta čas za pogovore

Čas je za ljubezen, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven


Bolj malo časa boste imeli za resno delo. Kolikor bo potrebno rutinsko delo, toliko truda boste vložili. A vas ne bo nihče obsojal, saj bo vaše zaljubljeno stanje vsem opazno.

Bik


V pogovorih ne preskakujte iz teme na temo, ne izzivajte s cinizmom vseh okoli vas. Če ne boste zbrani in se dobro izrazili, se lahko dogajajo precej nenavadne stvari.

Dvojčka


Izkoristite ta čas za pogovore o vsem, kar želite razčistiti ali na novo postaviti. Ne izogibajte se situacijam, saj je pomembno samo, da se soočite z vsem, kar se dogaja.

Rak


Ne boste slišali opozorilnih besed nadrejenih in sodelavcev, ki vas bodo opozarjali na nepravilnosti. Zdelo se vam bo, da vsi pretiravajo in da so samo ljubosumni na vas.

Lev


Okrepila se vam bo seksualna energija s katero boste prevzeli partnerja ali simpatijo.
Še sami ne boste prepoznali sebe in svojih dejanj, ki bodo čisto sproščena in celovita.

Devica


Preteklost se vam bo začela vračati in polni boste neprijetnih spominov, ki ste jih v preteklosti samo odrivali. Če ne veste, kaj bi naredili, pospravite svoj dom vsega balasta.

Tehtnica


Ne vpletajte se v težave drugih, saj jih potrebujejo zato, da se sprostijo in spremenijo svoje napake. Ne morete jim pomagati, pomembno pa je, da ohranite svojo dobro energijo.

Škorpijon


Sedaj ni čas za nove investicije ali spremembe v poslu. S sodelavci ne razpravljajte o novostih in se ne zapletajte v razne debate, saj vam to lahko dolgoročno škodi.

Strelec


Razmislite o vsem, kar imate dobrega kako bi to želeli v prihodnje vnovčiti. Ni čas za kakršnekoli spremembe, temveč poskušajte preživeti s čim manj napora in težav.

Kozorog


Samoiniciativa in sodelovanje boste pomembni kvaliteti, ki ju vpeljite čimprej v svoje delovno okolje. Ne čakajte več na povabila drugih in na pohvale ter potrditve.

Vodnar


Ne iščite krivcev, dokler se v sebi ne umirite. Poglejte nase iz drugega zornega kota ter preverite svojo rutino vsakodnevnega življenja. To spremenite in vse bo drugače.

Ribi


Vse boste naredili, da boste z življenjem uspešno sodelovali, saj čutite, da prihaja vaš optimalni čas za nove temelje, nov dom, nov način življenja ter za čisto nove odnose.