vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

kate nekoc 1 Svet24.si

Kraljica išče čistilko, Kate pa rada reciklira

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Jan Plestenjak Odkrito.si

Jan Plestenjak priznal: En večer smo malce več ...

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Horoskop: Dajte fokus popolnoma nase
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Dajte fokus popolnoma nase

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven


Vaš zavetnik Mars se počasi obrača iz svoje retrogradne faze, kar pomeni, da boste lažje začeli uveljavljati svoje želje in načrte v vsakdanjem življenju. Moč se vam bo povrnila.

Bik


Dajte fokus popolnoma nase in na svoj način odzivanja in komunikacije. Če želite sodelovati z bližnjimi na čimbolj ljubeč način, potem jim odprite srce. To bo dovolj.

Dvojčka


Če ne boste sodelovali s spremembami v okolju, vas bo življenje k temu prisililo. V tem primeru boste izgubili prednost odločanja in boste bolj gasili celotno situacijo.

Rak


Čimprej se umirite in si razporedite čas tako, da boste delali eno stvar naenkrat. Poglejte vase, kaj se dogaja in kaj želite, da se ta zmeda ne bo nadaljevala dlje časa.

Lev


Preglejte odnose glede na razumevanje. Vaša tolerance do drugih je namreč velika, a vseeno poslušate očitke. Negujte obojestransko razumevanje in zablesteli boste.

Devica


Ne začnite ničesar na novo, tudi pogovorov z novimi ljudmi ne. Ne boste mogli pobegniti preteklosti, dokler si ne boste priznali svojega deleža v vsem dogajanju.

Tehtnica


Bodite egoistični in čuvajte svoje dobro počutje, ne glede na počutje vaših bližnih. Osredotočite se nase in na vse, kar si želite urediti v naslednjih tednih do konca leta.

Škorpijon


Prisluhnite intuiciji ter preglejte, za kaj vse ste lahko hvaležni ter to vpeljite v svoje vsakdanje življenje. Prelomno obdobje se počasi končuje in življenje se bo ustalilo.

Strelec


Dokler se vaše počutje in tudi dogajanje v okolici ne umiri, ne delajte nobenih sprememb. Iskren pogovor vam bo odrešitev, da boste lahko začeli nekaj na novo.

Kozorog


Pomembna bodo vaša spoznanja o sebi, o načrtih glede ljubezni in obilja. Šele, ko boste sprejeli dejstvo, da še vedno zanikate in pomanjšujete sami sebe, se bo kaj spremenilo.

Vodnar


Koliko časa ste popolnoma usmerjeni na druge? Ko boste sprejeli dejstvo, da vi sami dajete energijo v napačne smeri, bo vse drugače. Odločite se stvari predvsem zase.

Ribi


Iskali boste možnosti, da zaživite svoje sanjsko življenje brez pritiskov in dobre ideje vas bodo že kar razveselile. Začutili boste veliko moč in se odločili za realizacijo.