marijan smode 1 Dobra karma

60 let Marijana Smodeta: zagrenjen le zaradi ...

anej iza 1 Svet24.si

Presenečenje za njegovo Izo bi se skoraj sfižilo

bandelli pl Reporter.si

»Golazen!«: Bandelli besnel nad desnico, nato se...

ljudmila1 Svet24.si

Ljudmila Novak: Ne nasedajte tistim, ki nas ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Sumi, da je Gantarjev mega razpis za hitre teste ...

Tadej Dejvi Hrušovar Odkrito.si

Umrl je Tadej Dejvi Hrušovar

mikalvž 2 Odkrito.si

EKSKLUZIVNO: Sporočilo Sv. Miklavža

Horoskop: Nemirni boste čakali na spremembe
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Nemirni boste čakali na spremembe

Kaj vam prinašajo zvezde?, Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Polni boste samozavestni in čutili boste, kako vam notranja moč raste. Uspešno boste rešičli vam pomembni odnos, kar vas bo zelo razveselilo in navdalo s ponosom.

Bik

Za vikend boste v globljih čustvih in lahko, da boste partnerja čisto pridobili na svojo stran. Če boste slabe volje pa ne napihujte težav, da ne bo vse skupaj še slabše.

Dvojčka

Nemirni boste čakali na spremembe. Zavedali se boste, da morate tudi sami uvesti določene stvari drugače, da ima vse skupaj smisel. Sprostite se in se naučite družiti.

Rak

Bodite pozorni pri delu z elektriko in vožnji z avtom, saj vam zvezde lahko ponagajajo z neprijetnimi dogodki. Vzemite si čas zase in če lahko, cel dan posvetite samo sebi.

Lev

Danes zvečer Sonce preide v znamenje strelca, kar vas bo osvobodilo in prebudilo spečo ljubezen v vas. Navdušeni boste nad novim počutjem, ki vam bo prav dal krila.

Devica

Tudi če vam ne bo uspelo narediti vsega načrtovanega, se ne obremenjujte in si ne uničite vikenda in domačih odnosov. Poskrbite za redno knajpanje in vse bo drugače.

Tehtnica

Sprostite se, da se boste lahko spet odprli za ljubezen navzven. Popoldne se vam bodo aktivirale notranje strasti in čustva, za katere ste bili prepričani, da jih in več.

Škorpijon

Odlične ideje vam bodo aktivirale željo po poslovnih uspehih, a vse zdaleč ni odvisno samo od vas. Sledite temu, kar je pomembno narediti in sproti komunicirajte o vsem.

Strelec

Sonce preide v vaše znamenje, kar bo preusmerilo vse žaromete na vas. To bo dobro sprostilo vaše misli in okrepilo notranjo moč, da boste sprejeli potrebne odločitve.

Kozorog

Ne glede na vaše bližnje, je sedaj čas in obdobje, ko se levite iz starega in morate najti nov način življenja. Vse se bo postavilo na novo, zato si vzemite dovolj časa.

Vodnar

Poskušajte se umiriti in opazovati, kako bi vaši bližnji rešili določeno stvar in potem pomagajte. Ne bodite vi tisti, ki takoj vse rešuje, saj potem ni nihče zares zadovoljen.

Ribi 

Glede na razmere boste še sebe presenetili z dobrim razpoloženjem. Zadovoljni boste in vse se vam bo zdelo rešljivo ob svojem času. Samozavest se vam bo okrepila.