tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Katarina Keček in Goran Obrez Odkrito.si

Nov par na slovenski sceni?!

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Objela vas bo notranja moč
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Objela vas bo notranja moč

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne boste se počutili najbolje. Zdelo se vam bo, da vas vsi napadajo in želijo nekaj od vas in tega ne povedo direktno. Zato se izogibali vsega in vseh kolikor se bo dalo.

Bik
Lahko, da boste imeli glavobol, ki bo oviral vaše normalno gibanje, zato si vsemite čas zase in počivajte. Preveč vsega se je nabralo in potrebujete mir, da se sprostite.

Dvojčka
Besede, ki so vas prizadele, boste obdržali v sebi. Sicer boste iskali možnosti pogovora, a se bodo vedno stvari drugače izpeljale, tako da boste ostali neizrečeni.

Rak
Sprostili se boste in lahko, da malo preveč, saj boste pozabili na nekatere svoje obljube. To boste popolne že obžalovali, saj si boste lahko pokvarili dober ugled.

Lev
Ne boste v najboljši koži, saj boste imeli občutek, da vse, kar naredite je narobe. Tako boste zelo nihali v odločitvah in se poskušali izogniti odgovornosti za karkoli danes.

Devica
Ostri boste do sebe, do življenja in do vsega okoli vas. Ne glede na to, da ne boste tega kazali drugim, bo vseeno vsem dokaj hitro jasno vaše stanje in se bodo umikali.Tehtnica
Ne boste se najbolje počutili, kljub temu, da boste dovolj počivali in lenarili. Globlja žalost in nezadovoljstvo iz preteklosti bo prišlo na plan. Vzemite si čas, da se izčisti.

Škorpijon
Zdelo se vam bo, da se vam nekatere življenje situacije čisto preveč ponavljajo, kar vas bo zaskrbelo. Želite namreč napredovati, a vas bo vse skupaj spravilo v dvom.

Strelec
Čutili boste notranjo moč in se zavedali, da bodo slej ko prej potrebne spremembe. Ne bo se vam mudilo v njihovo izvajanje, a vse bolj ste pripravljeni na novo življenje.

Kozorog
Veselili se boste miru, ki ga seveda ne bo. Kar naenkrat vas bodo začele preganjati skrbi in strahove zase, za druge, za bodočnost. Ustavite se takoj in preusmerite misli.

Vodnar
Razpeti boste v skrajnosti: na eni strani boste želeli toplino, mir in harmonijo, da drugi strani pa akcij in novosti. Nestrpni boste do vseh, ki bi vas kakorkoli ustavljal.

Ribi
Zdelo se vam bo, da se nikakor ne morete izviti iz preteklosti in na novo zaživeti tako, kot ste načrtovali. Nič vas direktno ne ovira, a vaše počutje ne bo najboljše.