tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Creator Njena.si

Jesen bo v znamenju tega trenda

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Ste zaželjeni?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ste zaželjeni?

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Lahko, da boste slabo spali, saj vas bodo nekatera čustva preganjala tudi v sanjah. Čez dan boste precej umirjeni, kot da bi bili čisto v svojem svetu. Pozor na vožnji.

Bik
Vesela novice vas bo razveselila in počutje se vam bo hitro izboljšalo. Še vedno ne boste dobro izrazili svojega počutja, niti želja, zato boste okoli sebe ustvarjali kaos.

Dvojčka
Nostranje boste napeti, zato bodite pozorni, da se kje v javnosti ne zapletete v vroče politične debate ali ne odreagirajte kakorkoli na provokacijo mimoidočih ljudi.

Rak
Včasih prehitro obljubite nekaj, kar ne morete izpolniti. To vas potem notranje vznemirja, da se sami jezite na bližnje, ker se čutite dolžne. Tako izgubljate prijatelje.

Lev
Preverjali boste svojo zaželenost in brez potrditve se boste hitro umaknili. Ne boste želeli biti moteči, a ravno s tem boste povzročali težave vsem, ki si želijo vaše družbe.

Devica
Iskali boste prave rešitve, a obstali v megli. Ko že boste našli deloma dobro opcijo, pa ne boste našli dobrega načina, da bi jo predstavili drugim. Ohranite potrpežljivost.Tehtnica
Notranja stabilnost vam bo pomembna bolj, kot vse zunanje dogajanje. Zato se boste potoili v delo, ki vam bo dobro šlo od rok, saj boste pozabili na svojo preobčutljivost.

Škorpijon
Priznajte si, da se bojite bližine, saj se skozi čutenje iskrene ljubezni aktivirajo globlji strahovi, da bi vas kdo ponovno prizadel, čustveno ranil in izigral vašo naklonjenost.

Strelec
Dobili boste novice, ki vas bodo pozitivno vznemirile. Kar naenkrat vam bo začela domišljija delati in kar videli boste številne dobre možnosti, ki vam jih življenje nudi.

Kozorog
Pokažite svoja čustva sproti in to vsa, ne samo tista, ki so sprejemljiva za druge. Sicer se lahko zgodi, da doživite čustven izbruh, ki bo presenetil bližnje, a vas osvobodil.

Vodnar
Učinkoviti boste v svojem delu, a vam bo vse odveč. Siti boste vsega razmišljanja in iskanja novih poti, zdelo se vam bo, da potrebujete dopust ali vsaj spremembo dela.

Ribi
Imeli boste občutek izgorelosti, a v resnici potrebujete nove izzive oz. nov pristop k stvarem, ki jih počnete. Ste tik pred uspehom, zato nadaljujte v tej smeri še naprej.