GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Želja po spremembi bo prevelika

30. 11. 2020; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Vsekakor ima dirigentsko taktirko za vaše počutje ponedeljkova polna luna in lunin mrk. Pričarala vam bosta sproščen občutek odmika preteklosti in nove volje, ki se bo zaradi zunanjih okoliščin še okrepila ...

Nič vam ne bo težko narediti in se pogovoriti, zato boste zadovoljni z vsem, kar se bo dogajalo okoli vas, pa čeprav se bo navidezno zdelo, da stvari odhajajo izpod kontrole. Želja po spremembi bo prevelika, da bi bili malenkostni, zato boste želeli, da se vse resetira in da dobite možnost novega začetka, ki vam bo zares dana.

Energijska napoved za obdobje od 27. novembra 11. do 3. decembra  

Petek, 27. 11.
Odličen dan za uživanje v hrani in ljubezni. Če lahko, prestavite večje obveznosti in si dovolite, da vas prevzame vznemirjenje ljubezni. Lahko, da boste malo občutljivi, a če se boste sprostili v dobrem okolju in družbi, bo vse drugače. Bodite čim manj na družbenih omrežjih, saj bi vas znali nekateri komentarji prizadeti in tudi razjeziti. Pa je škoda, da gre pozornost v slabe smeri, če je lahko to eden izmed boljših dni.



Sobota, 28. 11.
Občutek bo, da se je čas ustavil in da energije dajejo vse, kar si želite. Polno idej, možnih poslovnih hitov in tudi notranja strast za sodelovanje se vam bo okrepila. Lahko, da boste čisto po “naključju” srečali ljubezen svojega življenja ali strastno iskrico spremembe v odnosih – karkoli potrebujete v tem trenutku. Zdelo se vam bo, da ste na pol v sanjskem svetu in da vse, kar se dogaja, ni čisto realno.

Nedelja, 29. 11.


Neptun se obrača direktno in energije bodo začele bolj dinamično in dobro vplivati na vaše počutje, na stik z naravo, stik z angeli in precej se vam bo dogajalo. Na večer se boste prebudili in zdelo se vam bo, da imate ogromno talentov, čustev in vsega, kar bi želeli še narediti in doživeti. Komaj boste čakali sprememb tudi v okolici, da lahko zaživite bolj na polno in močno. Čas je za spremembe.

Ponedeljek, 30. 11.
Že dopoldne se dovrši polna luna in lunin mrk, ki prinaša osvoboditev nekaterih miselnih prepričanj glede osnovnih temeljev življenja. Prinaša tudi novosti v razmišljanju in opazno potrebo po komunikaciji. Veliko lažje se boste lotili pogovorov in dogovorov o vsem, kar si želite urediti v življenju, saj boste vse stvari videli veliko bolj jasno in čisto. Zdelo se vam bo, da je čas za nove začetke in da vse, kar si želite od življenja, to tudi ubesedite in udejanjite.


Torek, 1. 12.
Poskušajte se sprostiti in ne odreagirajte na čustva v okolju. Nič ne bo pomagalo, če se greste zraven vse te igrice, ki ljudi spravljajo ob živce. Današnji dan raje izkoristite za notranje uvide v to, kar si želite doseči. To vam bo dalo novo moč in voljo, da boste naredili korake naprej in se odprli za sproščeno življenje, a sočasno prevzeli svoje odločitve in odgovornost zase v svoje roke. Nič več ne boste čakali na druge in preverjali njihovo počutje. Čutite, da je čas, da se posvetite sebi in iz tega dalje potem pomagate drugim in sodelujete v dogajanju.

Sreda, 2. 12.
Pokurili ste notranjo jezo in moč. Zajela vas bo melanholija, a tudi sproščenost. Radi boste doma in uredili tiste stvari, ki so vam pomembne za skupnost. Občutljivi boste na pritiske iz okolja, zato se ne izpostavljajte, saj vas bo vsaka pikrica globoko prizadela. Ljubezen, kreativnost in pomoč angelov ter čutenje narave vam bo danes bolj dostopno. Zato si dovolite sanjariti in krepiti svoje srčne želje v energijah, v domišljiji in si zapišite energijsko najbolj polne ideje.



Četrtek, 3. 12.
Polni boste čustev, čutenja in nežnosti, a vsega tega kar ne boste znali ubesediti. Lahko, da boste celo začutili pritisk iz okolja, da bi morali se razložiti in pokazati okolici vse, kar je v vas, a se zadržite. Ne boste namreč dobili reakcije, ki jo boste želeli. Karmične zanke vam ne bodo dovolile, da bi stopili iz čustvenega zapleta, v katerem se boste znašli. Zato raje meditirajte in se notranje pomirite z vsem, kar občutite in si želite.

prejšnji članek
Ideje za krasitev doma: Blink-blink, naj se sveti!
Svet slavnih
Ideje za krasitev doma: Blink-blink, naj se sveti!
naslednji članek
Zlom: Hugh Grant odkril nekaj čudnega o Nicole
Svet slavnih
Zlom: Hugh Grant odkril nekaj čudnega o Nicole