tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

hana Njena.si

Sanjski moški: Goran in Hana spet skupaj!?

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Pretirana samozavest vam lahko škoduje
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pretirana samozavest vam lahko škoduje

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Popazite na zdravje in se ne izpostavljajte tam, kjer ni potrebe. Ne boste se mogli izgovarjati na nič drugega kot na neumnost, kar pa res ne bo najboljše za vaš ugled.

Bik  
Iskrice strasti bodo popestrile službo, kar ne bo najboljše ne za odnose, še manj za delo. Previdni boste. Ne boste se mogli upirati, upajte, da se bo druga stran lahko.

Dvojčka  
Priznajte si, kako močno vas določene stvari skrbijo, saj vam to vpliva na zdravje. Sprostite se in pogovorite o tem, kaj vas muči. Tako boste sproščeno šli naprej.

Rak  
Preveč boste samozavestni in zdelo se vam bo, da nič ne more iti narobe. Ne bo čisto tako, saj se bo aktivirala preteklost in nekateri ljudje se bodo spet pojavili s težavami.

Lev  
Sprostite se in v sebi sprejmite vsa svoja čustva naenkrat. Ne čakajte, da bodo prave priložnosti za doživljenja. Življenje namreč šele takrat res steče, ko se vse poveže.

Devica   
Počutili se boste kot v primežu in aktiviral se vam bo spomin iz preteklosti. Želeli se boste umakniti, a ne bo šlo, saj ste preveč vpleteni. Razmislite o svojih prioritetah.  

Tehtnica  
Strast in samozavest vas bosta spodbujali k akciji. A ko boste stopili v javnost se vas bo sramežljivost čisto preveč dotaknila, da bi lahko res pokazali svoje prave barve.

Škorpijon  
Postavili boste zahteve in seveda pričakovali, da se jih vsi držijo. Upornost nekoga pa vas bo zares razveselila in lahko, da bodo med vama preskočile iskrice strasti.

Strelec    
Preveč idej za premalo časa bo. Ne boste razumeli pritoževanja drugih, saj vse, kar bi si vi želeli je, več časa za vse, kar si želite narediti. Popazite malo na svoje zdravje.   

Kozorog  
Začutili boste prihod ljubezni, pa se boste tako pripravljali, da boste zamudili iskren trenutek srečanja, spoznavanja in pogovora. Ni vrlina, če ste na vse pripravljeni.   

Vodnar  
Nekatera prijateljstva boste postavili pod vprašaj, saj boste želeli, da bi se vam uklonili, pa se bodo nekateri raje umaknili. Vprašajte se, zakaj to potrebujete.  

Ribi  
Počutili se boste, kot da ste dobili glavno nagrado in da se življenje šele začenja. Nobenih ovir ne bo, ko se boste na polno vrgli na delo in postavili nove standarde.