vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

kate nekoc 1 Svet24.si

Kraljica išče čistilko, Kate pa rada reciklira

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

kmetija Njena.si

Kmetija: Nagrada za zaupanje je nož v hrbet

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Horoskop: Ujeli ste zadnji vlak ...
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ujeli ste zadnji vlak ...

Horoskop, Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Bolj sledite svoji intuiciji in upoštevate tiste misli ali besede, ki ne gredo iz glave. Ne zamahnite z roko in jih ne podite stran, da vam ne bo žal, zakaj jih niste upoštevali. 

Bik
Počutili se boste razdvojeno in tudi delovali boste tako. To bo precej vznemirilo vaše bližnje, ker bi vam res radi ustregli, a ne vedo, kako naj se lotijo pogovorov z vami. 

Dvojčka
Ne posegajte v odgovornost svojih bližnjih, ne opravljajte njihovih zadolžitev. Tako boste ohranili mirno stanje v okolici in družini. Dovolite, da se sami naučijo posledic. 

Rak
Ujeli ste zadnji vlak in zaključili nekatere stvari, ki so vas že dolgo preganjale. To vas bo osvobodilo dolgotrajnega pritiska in se boste lažje iskreno sprostili v odnosih. 

Lev
Obžalovali boste nekatere priložnosti, ki ste jih čisto iz lenobe ali počasnosti izpustili. Razmišljali boste, kaj vse bi že sedaj lahko bilo drugače, če bi le pravočasno reagirali. 

Devica
Čutili se boste močne z idejami in ob tem zaledju, ki ga imate sedaj. A se premalo zavedate, da je to stanje iz preteklosti in da je sedanjost varljiva in se hitro spreminja. 

Tehtnica
Občutki krivde vas bodo držali v ujetništvu, ker niste navajeni, da imate toliko prostega časa. Ne boste mogli drugače, kot da si spočijete in odkrijete kreativnost. 

Škorpijon
Precej dogajanja bo in težko boste vse obdržali pod kontrolo. Obremenjevati vas bodo začeli vsi pretekli odnosi in vse , kar niste dokončali in dobro počistili za sabo. 

Strelec
Odnosi bodo dlje časa na udaru, kot ste računali, zato nikamor ne hitite in tudi ne računajte na nenadne spremembe v vašo korist. Potrpežljivoste je sedaj potrebna. 

Kozorog
Čakali boste na priložnost, da se izkažete pred vam pomembno osebo, a bodo vsi poskusi ostali neopazni. Ni sedaj čas za vaše preboje navzven, temveč za notranji red. 

Vodnar
Zdelo se vam bo, da na vas pritiskajo iz vseh stran, a v resnici so vaša pričakovanja do sebe čisto prevelika. Poskušajte razporediti svoje delo in črtajte nepomembnosti. 

Ribi
Zdelo se vam bo, da se je kolo sreče obrnilo v vašo smer. Ne glede na to, da boste pričakovali negativno, se to ne bo zgodilo in prijetno boste presenečeni nad vsem.