tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

tina-kunakey Odkrito.si

Prej z Monico, sedaj z NJO ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Odprti boste za ljubezen
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Odprti boste za ljubezen

Čas je za ljubezen, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Usmerite se v svoje dobro počutje, v načrte za prihodnost. Oboje vam bo okrepilo moč in kreativnost, ki vas bo rešila v teh kaotičnih časih. Pomirite se s preteklostjo. 

Bik
Umirite se in si vzemite dovolj časa zase, saj vam bo ljubezen močno naklonjena. Lahko boste okrepili partnersko vez ali simpatiji resnično pokazali svoj globlji interes. 

Dvojčka
Usmerite kreativnost v stvari, ki ste si jih obljubili sebi. To vam bo aktiviralo veselje do vsega in lažje boste naredili korake naprej, za katere bo kmalu prišel pravi čas. 

Rak
Odprti boste za ljubezen, še posebej vas bo zagrabila romantika. Delali boste račune brez krčmarja in preveč govorili naokoli. Ne igrajte čustev, da se ne boste vi opekli. 

Lev
Potrebujete čas za razmislek in za priznanje sebi, katere spremembe si želite v življenju. Ne dovolite, da vam upanje zamre, ukrepajte, kolikor lahko v tem obdobju. 

Devica
Zaključite nekatere ideje vsaj v mislih oz. na papirju ali z dogovori. Tako boste bolj mirno spali in se lažje pripravljali na prihodnje projekte. Ohranite fokus na dogajanje. 

Tehtnica
Prešibki boste za prepire in boste z njimi samo izgubili energijo. Opazujte reakcije drugih in razmišljajte v smeri novega načina pogovora, ki vas pelje v bolj mirno pot. 

Škorpijon
Izkoristite dan za zmenke in srečanja z vam dragimi ljudmi. Ne bodo mogli skrili naklonjenost do vas in z lahkoto se boste dogovorili marsikaj ter tudi vi odprli srce. 

Strelec
Popazite na dogajanje v okolici. Bližnji ne bodo tako hitro pozabili vaših spodrsljajev preteklosti, zato stvari ne bodo šle stvari tako hitro naprej, kot se vam sedaj zdi. 

Kozorog
Črtajte stvari, ki vam niso življenjsko pomembne in ohranite samo tisto, brez česar ne bi mogli živeti. Prenehajte biti ustrežljivi do vseh, če zares želite imeti dobre odnose. 

Vodnar
Čisto boste zaverovani v svoje ideje, da boste pozabili se pogovoriti z bližnjimi, kaj si želijo. Porazdelite odgovornosti, da ne boste potem tožili, da ste za vse sami. 

Ribi
Vse preveč boste imeli opravka s sabo in z načrti, da bi se sedaj ukvarjali s partnerjem ali ljubeznijo, kar bodo vaši bližnji razumeli, saj jih osrečuje, da ste dobro.