zagreb, poplave Svet24.si

FOTO: Del Zagreba pod vodo, na ulici zeva ...

Brachypelma emilia, mehiška rdečenoga tarantela Svet24.si

Na pokopališču ga je pričakala tarantela

zmavc1 Svet24.si

»Midva sva lahko vzor osamljenim, da je lahko ...

vili kovacic bobo Reporter.si

Ivan Gale proti Viliju Kovačiču: Sama hudobija ...

milan krek Necenzurirano

Seminarska naloga Milana Kreka #kolumna

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

poljska slovenija katovice pm Ekipa24.si

Svinjarija! SLOVENCI so se morali po škandalu z ...

Horoskop: Ne bodite pretirano strogi do sebe
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne bodite pretirano strogi do sebe

Čas je za ljubezen, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Nekateri ljudje so se vas dotaknili bolj, kot ste pričakovali, kar vam je naredilo zanimiv prihod v novo leto. Sprostili ste se in se boste lažje odprli sreči, ki prihaja.

Bik 

Ne glede na to, da boste v družbi in obdani s prijatelji in bližnjimi, se boste počutili odrinjeno in osamljeno. Želeli se boste pogovarjati o sebi, kar pa bo zmotilo družbo.

Dvojčka

Sprostite se in dojemite, da vaši recepti za dobro življenje niso za vsakogar, niti si vsi ne želijo sprememb na način, kakor jih vidite vi. Ne vztrajajte, raje se sprostite.

Rak 

Pretiravali boste s čustvi in ravno s tem odrivali bližnje od sebe, saj vam sploh ne bodo mogli pokazati svoje naklonjenosti, ker boste preveč zaposleni s sabo. Dihajte.

Lev

Pomirjeni boste, čeprav ne bo vse tako teklo, kot bi si želeli. A ker boste vedeli, kakšne korake boste ubrali naprej, ne boste nestrpni do drugih, temveč pomirjeni.

Devica

Pretirano strogi ste do sebe in do vseh okoli vas, kar boste celo sami opazili. Imeli boste občutek, da ste paznik za vse in začeli boste delati na tem, da se sprostite.

Tehtnica

Spogledljivi boste in iz zadovoljstva boste želeli narediti dobre spremembe za vse. Pri tem pa boste preveč potrpežljivi do tistih, ki vas izčrpavajo, kar vam bo kasneje žal.

Škorpijon

Za uspešno materialno stanje se bo potrebno naučiti iskreno sodelovati in ne glede na ostale, biti vztrajen v dogovorih in integriteti. Ne zapletajte se s sodelavci.

Strelec

Ljubezen se vas bo dotaknila bolj, kot ste pričakovali, čeprav ste sumili, da bodo težave. Želeli si boste spremembe, čeprav vam ne bo jasno, kako bi to izpeljali.

Kozorog

Pretirana skrb za druge vam bo prinesla zadovoljstvo, a ni ravno na mestu. Zato pazite, da ne boste s svojimi nasveti netili prepirov in sočasno čisto pozabili nase.

Vodnar

Imeli boste željo veliko stvari spraviti v red, pri čemer vas bodo v večini bližnji podpirali. A ko boste začeli pretiravati in iskati še nove stvari, se bodo umaknili.

Ribi

Radi se boste pogovarjali o prihodnosti in iskali možnosti za potovanja ali selitev v tujino. To vam bo dajalo občutek, da ste že tam in vam aktiviralo dobro energijo.