Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne dovolite, da jeza okrepi vaš pogum

16. 1. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Smeh vas bo povezal in skozi druženje bo prešlo veliko dobre energije, celo nekaj genialnih idej, od katerih se jih bo nekaj realiziralo in vam izboljšalo finančno stanje. 

Bik
Okrepil se vam bo pogum, saj ga bo jeza okrepila, da boste uredili še vse tiste stvari, v katerih so se vam v preteklosti nekateri zasmilili in ste namestno njih naredili vse. 

Dvojčka
Vzemite si čas za počitek, da ne boste od preutrujenosti sami padli v posteljo. Nujno je, da si dodobra spočijete, če ne želite težav , ki se začnejo kopičiti pred vašimi vrati 

Rak


Če boste pretiravali in s številnimi zgodbicami ter težavami, ki jih imate zato, da se počutite tako osamljene, boste zapravili stik s svojimi najbojšimi prijatelji. Previdno. 

Lev
Če imate željo spremeniti ali menjati službo, je sedaj optimalni čas, da se usmerite v to ter pregledate celotno delovno področje, da najdete optimalno mesto zase. 

Devica
Razočarale so vas nekatere odločitve preteklosti, ki niso pokazale pravega rezultata, zato boste sedaj bolj odprti za predloge, a tega ne boste želeli razlagati naokoli. 

Tehtnica
Flirtajoči pogledi nasprotnega spola vas bodo zmedli, saj se vas bodo njihove energije močno dotaknile. Lahko, da vas bo strah, saj boste čutili, da popušča vpliv na okolje. 

Škorpijon


Začeli boste realno opazovati, koliko daril in dobrih idej prejmete od nekaterih ljudi in začutil boste hvaležnost. Ta občutek ste pogrešali, včasih je bil vedno z vami. 

Strelec
Optimistično boste zrli v spremembe, ki se bodo dogajale okoli vas in pogovori vam bodo dobro deli. Vse več idej in podpore boste namreč dobili skozi sodelovanje. 

Kozorog
Pomembno je, da se sprostite v vsem, kar ste in kar počnete. Tako boste lahko najbolje delovali. Precej priložnosti se vam bo namreč pojavilo, sprejmite jih. 

Vodnar
Pri vsem, kar boste razmišljali in se pogovarjali, je pomembno, da ohranite optimizem, ki je za vas v tem obdobju najpomembnejši, da ohranite svoj mir. 

Ribi


Izpeljite svoja razmišljanja, pogovore do konca in boste super zadovoljni z življenjem. Druženje bo potem samo pomagalo aktivirati vse to, kar ste že pripravili za svet.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Hanny šokirala z razkritjem ozadja šova Ugodno oddam sina
Zdravje
Hanny šokirala z razkritjem ozadja šova Ugodno oddam sina
naslednji članek
Rebeka Dremelj uživa v snegu
Svet slavnih
Rebeka Dremelj uživa v snegu