Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne negujte starih čustev

24. 1. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Močne iskre strasti vas bodo aktivirale in potrudli se boste ustreči nekomu, kar bo presenetilo mnoge v bližini. Pozorni bodite na besede, če ne želite ljubosumja.

Bik  
Osredotočite se na fizično kondicijo, da si okrepite samozavest in da boste bolj zadovoljni s sabo. Poskrbite zase, saj vam bo to močno spremenilo življenje na bolje.

Dvojčka  
Številne ideje in nova spoznanja vam bodo zapolnila čas, da boste pozabili na nekatere težave iz bližnje preteklosti. To vas bo povezalo z zanimivimi ljudmi.

Rak  
Ne negujte starih čustev, temveč si dovolite narediti takšne spremembe, kot jih občudujete pri drugih. Poskrbite za dobro počutje, da se stvari obrnejo na bolje.  

Lev  
Trmasto boste vztrajali pri zahtevah, saj boste imeli dovolj pritiska bližnjih. Jasno vam bo, kam želite usmeriti življenje. Ne bo lahko, a se boste le odločili za prve korake.

Devica   


Spoznali boste, kako je pomembna komunikacija, ki vas je ovirala pri sproščenem življenju. Ni dovolj, da vi razumete druge, temveč tudi, da drugi razumejo vas.

Tehtnica  
Sledite svojim željam in uredite svoje bivališče, da vam bo topel dom. To vas bo aktiviralo tudi v čim hitrejšo ureditev telesa in pridobitev psihofizične kondicije.

Škorpijon  
V vas se bodo začela prebujati izjemno nežna, lepa čustva, ki jih ne boste želeli pokazati javnosti. Občutljivi boste na lepoto in resnico, zato se boste izogibali družbi.

Strelec    
Iskali boste izgovore, ki bi vam omogočili večjo svobodo, da se ne bi počutili kot v zaporu. Zdi se vam, da ste v vse prisiljeni in se nimate možnosti kam pritožiti.

Kozorog  
Iskrice strasti  bodo zanetile strast, ki bo aktivirala željo po druženju. Ker to ne bo mogoče v tekšni meri, boste vso energijo usmerili v svoj lepotni stilski preporod.

Vodnar  
Če imate občutek, da nekaj zamujate, je možno, da zamujate žaromete zvezd, ki so v tem trenutku usmerjene na vas. Bodite sebi prvi in pozornost dajajte največ sebi.  

Ribi  


Vse bolj ste zadovoljni s sabo. Še bolj boste zacveteli, saj vas bodo zvezde vodile v zaljubljenost v življenje in spoznali boste, kaj res pomeni izraz: ljubezen do sebe.

prejšnji članek
Srečno zaljubljena, a še vedno prodaja gole fotografije
Svet slavnih
Srečno zaljubljena, a še vedno prodaja gole fotografije
naslednji članek
Karantena ju je še zbližala
Svet slavnih
Karantena ju je še zbližala