kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

uroš-bilban, ljubezen-po-domače Njena.si

Uroš iz Ljubezen po domače: Nisem tak, kot sem ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Horoskop: Kdo vam kroji usodo?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Kdo vam kroji usodo?

Horoskop, Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Nestrpni boste do vseh, ki vas bodo ustavljali in ne podpirali v vašem trudu za skupne spremembe. Pozorni bodite, da se ne sprete in previdno tudi pri delih z elektriko.

Bik  
Ženske vam bodo krojile usodo brez, da bi vi tako želeli. Ne boste se mogli izogniti situacijam, tako da se boste morali odzvati na vse, kar želijo in to pravočasno - takoj.

Dvojčka  
Razmišljali boste o vseh mogočih rešitvah za situacijo, ki vas teži. Pogovorite se z vsemi, ki vam lahko pomagajo, tudi uradne institucije kontaktirajte pravočasno.   

Rak  
Ne hitite in ne zaupajte vsem svojih skrivnosti ter načrtov za prihodnost ne glede na to, kako se boste razumeli z njimi. Vedite, da govorice naredijo svoje in gre kaj po zlu.

Lev  
Uredite vse potrebne papirje in razmislite, kaj vse bi želeli urediti glede doma in posla. Imate odlično podporo zvezd, da se vse postavi v realizacijo tako, kot želite.

Devica   
Čutili boste pritisk, da morate povedati več, kot si želite. Dovolj vam bo neumnosti, hrepeneli boste po spremembah in svobodi ter naredili res male korake v tej smeri.

Tehtnica  
Ljudje vas bodo oboževali in sledile vsemu, kar boste počeli. Vse jim boste lahko prodali, zato previdno, da ne boste ogrozili njihovega zaupanja z lažnimi stvarmi.

Škorpijon  
Precej konfliktov boste izzvali brez, da bi se tega zavedali. Zdelo se vam bo, da samo govorite svojo resnico, a seveda ne boste želeli slišati resnice in razlogov od drugih.

Strelec    
Optimistični boste, ker se bodo ljudje dobro odzivali na vaše besede, a boste zato sklepali, da jih lahko kar takoj vključite v svoje načrte. Raje prej preverite situacijo.

Kozorog  
Čustva vas bodo prebudila in iskali boste možnosti za srečanje s simpatijo, ki vam buri domišljijo. Ne glede na to, kaj boste naredili, ne bo učinka, če se ne boste izrazili.

Vodnar  
Ogromno dogajanja bo, a le malo takšnih stvari, ki bi vas razveselile. Čas je za spremembo, kar sicer že veste. Vseeno začnite čimprej z akcijo, ne bo vam žal.

Ribi  
Sproščeni boste in ganjeni ob lepih trenutkih. Okolica vam bo naklonjena in veliko bolj sproščeni boste kot sicer. Vse vas bo bolj raznežilo, pa tudi precej utrudilo.