kanye-kim-1 Svet24.si

Kanye je le še Ye

Jimmy Hayes Svet24.si

Družina znanega hokejista v šoku, znano je, ...

loterijski listek, loterija, Svet24.si

Med čakanjem na hrano zadela jackpot

vasle psa pl fb Reporter.si

Zakaj je Vinko Vasle obseden s psi? Pred leti ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak medijskemu mogotcu: Zakaj bi plačeval ...

kmetija-2021 Njena.si

Snemanje Kmetije končano, odvilo se je tudi ...

mauro wanda icardi Ekipa24.si

ŠKANDAL! Razkrito, s kom naj bi Mauro Icardi ...

Horoskop: Izrazite se in ne čakajte, da pridete na vrsto
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Izrazite se in ne čakajte, da pridete na vrsto

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Samozavest se vam bo okrepila in naredili boste večje poteze v svojem osebnem in poslovnem življenju. Naredite vse, kar lahko. Rezultati bodo hitri in vzpodbudni.

Bik
Izrazite se in ne čakajte, da pridete na vrsto, saj vas bo prej zagrabil nemir in znano uporništvo, v katerem si lahko porušite, kar ste dobrega zgradili v intimnem življenju.

Dvojčka
Veliko boste delali, a bolj sebi v zadoščenje. Tako boste imeli dovolj časa, da boste izpeljali projekte, ki so vam pomembni brez, da bi se kdorkoli vpletal v vaš način dela.

Rak
Prejeli boste darilo, a ne pretiravajte z dobro voljo in ne obljubljajte stvari, ki jih ne boste mogli izpolniti. Začnite ceniti svoj čas in ga usmerite v stvari, ki vam koristijo.

Lev
Starejša ženska bo najprej do vas kritična, a boste spoznali, da vam želi dobro in da vam odpira želene poti. Sprejmite podporo in nadaljujte v smeri, ki vam jo kaže.

Devica
Govorili boste eno, delali drugo, a mislili tretje. Ne čudite se, če vas z začudenjem gledajo, kaj se dogaja z vami. Preverite občutek, da je res vse v najlepšem redu.Tehtnica
Skozi flirtanje in razumevanje sebe se boste lahko odprli iskrenim pogovorom in povzročili večje spremembe. Navzven ne bo nič drugače, a vaše počutje bo dobro.

Škorpijon
Iskali boste rešitve iz zagate, ki so vam jo zakuhale ženske, a ne boste našli boljše poti, kot da se iskreno pogovorite. Lahko, da vam bo pomagala čisto nova oseba.

Strelec
Ne boste več trpeli ozkomislečih ljudi okoli sebe in dihanja za ovratnik. Zbrali boste voljo in tudi malo norosti ter naredili vse po svoje. To vam bo dalo nove energije.

Kozorog
Spremembe vas bodo prisilile, da se boste morali izpostaviti in pokazati svoje prioritete. Ne izogibajte se odgovornosti, temveč stopite naprej v življenje.

Vodnar
Optimizem vas bo vodil v pretiravanje in dobili boste hladen tuš iz smeri, iz katere ga nikakor niste pričakovali. Sprejmite kritiko kot darilo, sicer pa vam bo preveč težko.

Ribi
Sprostili se boste, saj boste lahko bolj organizirali svoj čas in ga posvetili tudi sebi in negi telesa in duha. Skozi sodelovanje se vam bo močno okrepila samozavest.