Cleo Smith Svet24.si

FOTO: Ko se je mama zjutraj zbudila, štiriletne ...

Jimmy Hayes Svet24.si

Družina znanega hokejista v šoku, znano je, ...

loterijski listek, loterija, Svet24.si

Med čakanjem na hrano zadela jackpot

ljubo jasnic bobo Reporter.si

Propadanje Desusa se nadaljuje: Jasnič razburil ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak medijskemu mogotcu: Zakaj bi plačeval ...

ljubezen-po-domače Njena.si

Ljubezen po domače: Sta res mama in hči?

Olimpico de Montijo Vitoria de Setubal Ekipa24.si

KAAAJ? Policisti med nogometno tekmo začeli ...

Horoskop: Skrbno sledite svoji intuiciji
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Skrbno sledite svoji intuiciji

Horoskop, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Želeli boste pobegniti od vsega in če boste skrbno sledili svoji intuiciji, notranjemu glasu, vam bo to tudi uspelo. Naučite se poslušati in varčujte s svojimi besedami.

Bik
Če boste imeli priložnost, pokažite svojo življenjsko filozofijo, razkrijte svoj globlji smisel življenja. S tem boste navdušili nekatere, ki vam bodo odprli čisto nove poti.

Dvojčka
Kar precej stvari ste si naložili na svoja ramena in lahko, da vas bo vse skupaj v trenutku preobremenilo, da se boste želeli od vsega odmakniti. Samo spočijte si.

Rak
Čisto preveč pogumni boste z besedami in lahko, da se boste tako želeli maščevati nekaterim, ki so vam v preteklosti zadali večje čustvene rane. Osvobodili se boste.

Lev
Odlično razpoloženje vas bo vodilo v uspešne korake pri vseh spremembah. Dovolj boste imeli čakanja na druge, tako da boste sami lotili vsega, kar ste pogrešali.

Devica
Skozi službo in delo se boste na novo postavili ter odkrili nekatere svoje nove lastnosti, pa tudi veselje do življenja. Precej truda boste vložili v vse, uspeh sledi.

Tehtnica
Strastno se boste podali v izpolnjevanje svojih želja in dobro bo, da ne boste mogli razmišljati o ničemer drugem. Zadovolji boste, ker to ne bo tako očitno navzven.

Škorpijon
Samozavest in zadovoljstvo vas bo sprostilo, da boste svet, svoj dom in življenje videli v lepši luči. Ne računajte, da vam drugi berejo misli, pogovarjajte se sproti.

Strelec
Zdravje naj vam bo na prvem mestu, vse ostalo bo lahko počakalo. Skozi spremembe boste imeli priložnost spremeniti svoj način dela, sodelovanja in se posvetiti telesu.

Kozorog
Ne bojte se sami sebe in svojih čustev ter se ne izogibajte bližini in intimi. Izognite pa se moraliziranju v sebi ali razlaganju svojih čustev. Bodite tiho ob pravem času.

Vodnar
Kljub temu, da vas bo osrečilo vaše delo in kreativnost, ki vas bo čisto prevzela, boste imeli trenutke, ko bi najraje pobegnili od vsega in si vzeli vsaj kašen dan samo zase.

Ribi
Odkar ste se pomirili v odnosih, gre vse lažje. Načrti, ki jih imate za kariero se bodo začeli uresničevati, ko boste prepričani v njih ter se o njih samozavestno pogovarjali.