avtobus, promocija cepljenja Svet24.si

Je razlog za porast primerov "kužnejša" podvsta ...

Jimmy Hayes Svet24.si

Družina znanega hokejista v šoku, znano je, ...

loterijski listek, loterija, Svet24.si

Med čakanjem na hrano zadela jackpot

ljubo jasnic bobo Reporter.si

Propadanje Desusa se nadaljuje: Jasnič razburil ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak medijskemu mogotcu: Zakaj bi plačeval ...

kmetija-2021 Njena.si

Snemanje Kmetije končano, odvilo se je tudi ...

mauro wanda icardi Ekipa24.si

ŠKANDAL! Razkrito, s kom naj bi Mauro Icardi ...

Horoskop: Zadihali boste in si priznali čustva
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Zadihali boste in si priznali čustva

Horoskop, Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Strastno se boste odzvali na prepreke, za katere pa vam bo takoj jasno, kje so rešitve. Odkrijte si skriti smisel, zakaj ste tako vztrajni v tej smeri in komu se želite dokazati.

Bik
Nihali boste med tem, da se sprostite v sodelovanju in se predate novemu načinu življenja, ali da čisto zavržete novosti in se zaprete v tradicionalni način življenja.

Dvojčka
Kreativne ideje vam bodo dale priložnost za nove začetke in če se boste dobro lotili, vam lahko uspejo nekateri lepi projekti, ki vam bodo spremenili življenje v dobro.

Rak
Izgubli se boste med vsemi idejami, predlogi, sistemi ter načini, s katerimi prihajajo spremembe. Nujno je, da se zberete in zase vzpostavite svoj vrednostni sistem.

Lev
Odlično počutje vas bo vodilo v pravi razcvet in jasno vam bo, da ne boste več pustili nikomur, da diktira vaš način življenja, če vi zares veste, kako je za vas najbolje.

Devica
Zadihali boste in si priznali čustva, ki se vse bol kopičijo v vas. Ne trudite se jih spremeniti, samo dovolite si jih doživeti. Bodite vse: žalostni, srečni, veseli, jezni …Tehtnica
Zatopljeni boste v svoj svet, da se vas ne bodo dotaknile novice iz okolja. Nihče ne bo mogel zrušiti vaše dobre volje in zadovoljstva, saj boste vse videli preprosto in jasno.

Škorpijon
Ne glede na vse naloge in povabila iz javnosti, boste ostajali doma in si želeli, da vas vsi pustijo na miru. Dom vam je zatočišče in le s težavo boste uvajali spremembe.

Strelec
Ne boste se mogli umiriti, dokler ne boste dobili potrditve od določene osebe. Vse boste naredili v tej smeri, da bi dobili odziv. A ko boste to dobili, se boste pa upirali.

Kozorog
Optimistični boste, a sočasno vas bo strah se predati spremembam. Želeli si boste varnosti in predvidljivih stvari, a srce vas bo izzivalo na nekaj več, v novo pot.

Vodnar
Vse boste želeli urediti naenkrat, a ne bo šlo. To vam bo povzročilo nevrozo ali celo agresijo. Ne boste želeli prisluhniti drugim, temveč boste sledili svojim nalogam.

Ribi
Služba vam bo na prvem mestu, še posebej, ko boste dojeli, kako dobro je, če sproti komunicirate. Tako se boste rešili bremen in kariera se vam bo začela hitro odvijati.