Svet24.si

Triki za snemanje najboljšega videa

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar končno pokazala trebušček!

POR000266 Reporter.si

Nekdanji Janšev ministrski kolega sesul ...

dela tonin hiša 2 Svet24.si

Pri Toninovih med epidemijo raste bazen mimo ...

matej-tonin Necenzurirano

Pri Toninovih med epidemijo raste bazen. Kje ga ...

gaga Odkrito.si

Lady Gaga ponuja visoko nagrado za ukradena psa, ...

franko bajc Njena.si

Sestra Franka Bajca nadarjena plesalka

Horoskop: Govorice vas bodo zmotile
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Govorice vas bodo zmotile

Horoskop, Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Govorice vas bodo zmotile in zamajala se vam bo resnica. Ne reagirajte prehitro, da si ne pokvarite odnosov. Strast vas bo prevzela, zato pazljivo, da ne padete v zgodbe.

Bik

Iskali boste priložnosti, da pridete do svojih pet minut. Osvobodite sodbe drugih in sebe, ki vas bremenijo. To bo sprostilo življenjsko energijo in vam dalo globljo moč.

Dvojčka

Sodelovali boste z ženskami, kar vam bo zenimivo. Nove informacije bodo sprožile opuščanje starih bremen. Začutili boste ljubezen do vsega, kar ste in vas obdaja.

Rak

Preveč se boste ukvarjali s sanjami in čas vam bo pobegnil, zato lahko, da ne boste pravočasno naredili obljubljenih stvari. Sami se čisto prepogosto spravljate v stres.

Lev

Precej boste naredili za bolj drzne želje. Nihče vas pri tem ne bo ustavljal, kar vam bo presenečenje. Podpora bližnjih bo dragocena in lažje boste pokazali svoja čustva. 

Devica

Ljubezen bo imela preveliko moč, da bi se ji še lahko upirali. Skozi vsakodnevne dogodke boste spoznali, kako so vam nekateri blizu in srce vam bo pokazalo, kam.

Tehtnica

Lahko, da boste dobili presenetljivo ljubezensko izjavo, ki vas bo zmedla in vse postavila na glavo. Sicer ste pripravljeni na spremembe, a ne tako na hitro.

Škorpijon

Imeli boste občutek, da ste izjemno stabilni in močni, a vseeno ne pretiravajte z dokazovanjem. Čas je, da se malo umirite in realno pogledate na vse skupaj.

Strelec

Nekatere težave, za katere ste mislili, da ste jih že rešili, sa bodo vrnile. Sedaj se bo potrebno iskreno pogovoriti, zato ne skrivajte svojih čustev in želja, ne glede na vse.

Kozorog

Imeli boste občutek svobode in kako sledite življenju. No, ugotovili boste, da ste šele pri uvodu in da vas čaka še kar nekaj sproščanja strahu pred dobrim življenjem.

Vodnar

Ogromno vsega se bo dogajalo in spoh ne boste uspeli se vživeti v posamezno situacijo, niti se odločati, saj se bo vse prehitro spreminjalo. Ne trudite se s kontrolo.

Ribi

Sonce danes pride v vaše znamenje – vse najboljše! V tem odbobju ste pod žarometi, ki vam bodo pomagali postaviti kar precej stvari čisto na novo. Odnosi se bodo rešili.