stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: vse, tudi polna luna, bo vibriralo od čustev

22. 2. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak
ZALJUBLJENCA

kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Dreamstime

Ljubljeni ali zaljubljeni boste teden čudovito preživeli. Vsi ostali pa si boste priznali, da hrepenite po ljubezni.

Venera preide v znamenje rib, še polna luna je, in vse bo vibriralo od čustvenosti. Ker je polna luna v devici, boste lahko zdravilno pogledali na čustva in opustili iluzije ter za realna čustva stopili v akcijo oziroma dovolili življenju, da vam jih izpolni v prihodnosti. Zvezde so za.
Slovenski pregovor: Rajši srce brez besed kot besede brez srca.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: **
Usoda bo hotela, da se odločite jasno tudi zase, tako v poslu kot v stališčih, po katerih želite živeti. Ne bo več časa za umik, temveč za polno udejstvovanje v vsem, kar vam bo življenje ponudilo. Jeza in strast se bosta prepletali.
Ljubezen/odnosi: ****
Čustva vas bodo vodila v eno smer, kjer se bo vse več dogajalo v določeni ljubezenski zvezi. Bodite pozorni, saj lahko majhen flirt hitro preide v nekaj več. Če to želite, si za to vzemite več časa in ne hitite.
Posel/denar: ****
Precej dramatično boste nastopali za stvari, ki vam nekaj pomenijo. Ne glede na vse se bo dogajalo tako, da boste morali zagovarjati stvari, v katere verjamete. Če boste stopili korak nazaj, lahko ostanete brez vsega.
Nasvet tedna:
Pripravite se na preboje v življenju, ki vas bodo dobro usmerili samo, če boste sodelovali in se ne branili sprememb. Ne trošite energije na jezi, temveč jo uporabite za moč v sodelovanju. Vsak dan naredite nekaj zase in za cilje, ki ste si jih določili. To vam bo dalo moč in sprejeli boste popolno podporo, ki vam jo ponujajo zvezde.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Obremenjeni boste, neda bi se tega konkretno zavedali. To se vam namreč tolikokrat dogaja, da ste se že navadili. Zdelo se vam bo, da ste samo utrujeni in nemirni, v vas pa se bo prebujalo trajnejše nezadovoljstvo, ki je lahko vzrok različnih bolezenskih stanj.
Ljubezen/odnosi: ***
Pazite, da ne boste svojega slabega počutja stresali na svoje bližnje. Ne bodo namreč zadovoljni, da so spet koš za vaše čustvene smeti. Zadržite se, saj bostemorda še posebej strogi do otrok, če jih imate.
Posel/denar: ****
Ne razmišljajte o tem, česar nimate, temveč začnite delovati za to, kar imate in kar želite urediti, ustvariti, spremeniti, dodelati. Vse vam bo na voljo, če se boste le jasno osredotočili.
Nasvet tedna:
Čas je za spremembe v načinu življenja. Čim več časa posvetite aktivnostim in se lotite konkretnega reševanja težav. Temperament ali zatrta jeza vam bosta delala težave. To vam lahko čisto spremeni življenje, lahko se zgodijo nenadne spremembe, ki vam ne bodo tako po volji. Zato previdno z odvečno energijo.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Preveč dela boste imeli, da bi se ozirali na svoje počutje, kar bo dober znak. Sproščeni boste in z zadovoljstvom se boste lotevali tudi novih stvari. Radovednost bo širila meje lagodnosti.
Ljubezen/odnosi: ****
Bližnji vam bodo v veliko oporo in njihova pomoč vas bo pozitivno presenetila. Seveda jo sprejmite skupaj s spremembami, ki se bodo dogajale v odnosih. Vse bolj boste namreč pridobivali veljavo, kar se vam bo sicer zdelo nenavadno.
Posel/denar: ****
Odlično obdobje, ko bodo zvezde želele, da se usmerite v zelo praktično delo, v konkretne rezultate. Ne bodo vam več dovolj pogovori ali obljube, zato se boste izogibali vsem ali vsemu, kar vas bo odmikalo od prakse.
Nasvet tedna:


Podporo boste imeli, da tudi v javnosti ali večjemu številu ljudi pokažete, kaj je treba narediti in kako, zato kar pogumno. Če se odločate za nakup doma, avtomobila, bo podpora velika, če ste o tem razmišljali ali vzpostavili kontakte že januarja. Če pa ste o tem šele začeli razmišljati, nadaljujte načrtovanje in potem stopite v akcijo.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: **
Zmedeni boste, ker bo med vašim počutjem in realnostjo takšen razkorak. Nikakor ne boste razumeli, kaj se dogaja, in zdelo se vam bo, da proti vam deluje črna magija, ki vse, kar se v vas dobrega dogaja, navzven obrne v kaos in vaše slabosti.
Ljubezen/odnosi: **
Ne bo prave priložnosti, da bi se dobro pogovorili, saj bodo vaše besede zvenele v prazno. Ne boste imeli prave moči v besedah, zato se usmerite vase, organizirajte svoje dneve v največji možni meri ter prenehajte zapravljati čas za romantične sanje, življenje tjavendan in hrepenenja v neskončnost. Pokažite z dejanji, kaj želite in kaj čutite.
Posel/denar: **
Začudeni boste, kako drugi ne vidijo vaše delavnosti in reda, v katerem živite. Pri tem pa boste pozabljali, da o ničemer zares ne govorite, da le malokomu poveste, kaj vse počnete, in potem pričakujete, da bi vsi vse vedeli o vas.
Nasvet tedna:
Življenje se vam dogaja tukaj in zdaj. Bolj ko boste urejeni in zadovoljni s sabo, več podpore zvezd boste lahko sprejeli in delili naprej.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: *****
Spoznali boste, da si še želite ljubezni, da vas najlepše neguje, polepša, vam daje smisel življenja, in morda se boste odločili za večje spremembe s tem, da boste sledili svoji ljubezni, ki jo boste najprej čutili v srcu zase in za življenje.
Ljubezen/odnosi: ****
Odlična družba vas bo zapeljala v romantične vode, kjer se lahko razvije lepa ljubezen, tako za samske kot vezane. To bo za tiste, ki v domačem odnosu ne čutite več ljubezni, večji preizkus, kako vidite svoje partnerstvo in življenje. Ne bo se vam več zdelo, da ste egoistični, če želite biti srečni.
Posel/denar: **
Delu in denarju ne boste namenjali večje pozornosti, saj boste sproti opravili vse, kar bo potrebno, in z zaupanjem naredili več kot s skrbmi, kar že veste.
Nasvet tedna:
Ne glede na to, koliko simpatij bo šlo mimo, so vam lahko v opomnik za odprto srce, kar vam bo spremenilo življenje, da ga boste dojemali skozi ljubezen. To stanje vas bo prej ali slej povezalo s pomembno osebo in zadovoljstvo bo veliko.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ****
Umirjeno obdobje, ko se boste pomirili sami s sabo ter z okolico. Ne boste več dovolili, da bi vas stvari čustveno spravile iz tira, kar vas bo precej osrečilo.
Ljubezen/odnosi: *****
Če si želite naraščaja, je to za vas odličen čas, saj vas zvezde v tem podpirajo. Če to ni vaša želja, pa je smiselno, da malo popazite, da ne bo neprijetnih presenečenj. Samski imate priložnosti za zmenke, poglejte malo naokoli.
Posel/denar: ***
Podporo zvezd usmerite v kreativnost in si ali ustvarite novo področje dela ali poiščite ideje za prosti čas; karkoli vas bo veselilo, bo prej ali slej prineslo denar. Sreča vam bo sledila še kar nekaj časa, zato jo uporabite za nove stike v dobro svojega posla, službe ali stvari, ki jih želite v prihodnje urediti. Možnosti bodo odprte tudi v tujini.
Nasvet tedna:


Odprite se za raznolike pogovore, tudi z ljudmi, ki bi se jih sicer izognili. Skozi pogovore in komuniciranje se vam bodo namreč odpirale številne zanimive priložnosti, ki vam lahko popolnoma spremenijo življenje.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ***
Razmišljali boste o svojem zdravju, službi in smislu vsega skupaj ter o tem, kaj dolgoročno gledano narediti s seboj. Melanholija, ki vas sicer redko zgrabi, bo tokrat prisotna.
Ljubezen/odnosi: **
Malo boste odmaknjeni od dogajanja, a vam bo prav dobro, saj se vam ne bo dalo ukvarjati s posebnimi težavami bližnjih ali z obiski zelo zgovornih ljudi. Če boste šli kaj med ljudi, pa se vam lahko zgodi, da vas čisto prevzamejo čustva, ljubezen, ki je niste ravno načrtovali. Morda se bo ljubezen prebudila v prijateljskem odnosu z osebo, ki jo poznate že dlje časa; tokrat bo vse drugače, bolj čutno, in zdelo se vam bo, da sta rojena drug za drugega.
Posel/denar: **
Rutinsko boste opravljali potrebne stvari in pri tem sanjarili o vsem mogočem. Zato vaše delo ne bo prav natančno, a se ne bo nihče obremenjeval.
Nasvet tedna:
Če si lahko privoščite dopust ali kakšen dan brez vsakdanje rutine, naredite to. Pojdite v naravo ali si organizirajte dan popolnoma drugače od siceršnjih obveznosti.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: *****
Kar naenkrat se boste znašli v ospredju in to, kar ste ves čas govorili, se bo končno slišalo. Imeli boste moč spremeniti nekatere stvari, ki so vas mučile še iz preteklosti, kar vam bo v veliko zadovoljstvo. Čutili boste svoj notranji magnetizem in moč, ki se bo krepila z vsakim dejanjem.
Ljubezen/odnosi: ****
Veliko lažje se boste dogovorili z vsemi, s katerimi se v preteklosti nikakor niste mogli, in zdelo se vam bo, da se sreča obrača k vam. Sprostili se boste in se sistematično lotili pogovorov, s katerimi boste lahko rešili malodane vse težave.
Posel/denar: ***
Nekatere stvari bodo prišle na plano in jih bo treba urediti. Vse boste opravili, če boste izpolnili stare obljube. Z lahkoto boste prišli nazaj na zeleno vejo, saj vam bodo na pot prihajali pravi ljudje.
Nasvet tedna:
Ne bodite prehitri v reakcijah, v izražanju nezadovoljstva, jeze ali nestrinjanja, saj ne bo vse tako, kot je videti na prvi pogled. Čisto vse se lahko obrne v pozitivno smer, če boste le dovolili, da se pokažejo vsi vidiki, preden se odločite.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: **
Pazite, da ne boste prehitro povedali preveč, saj boste v zmedi vsega dogajanja pozabili, da določene stvari skrivate pred domačimi ali sodelavci, in boste želeli pozornost preusmeriti v druge smeri, a se boste še bolj zapletli.
Ljubezen/odnosi: ****
Srečali boste pomembno osebo iz preteklosti, bivšo simpatijo. Magnetizem bo takoj prisoten in vsa zatrta čustva iz preteklosti bodo prišla v ospredje. Zato previdno, da vas strast ne zapelje še enkrat v smer, kjer ste se v preteklosti že spotaknili.
Posel/denar: ****
Številna dogajanja in opravki vas bodo postavili pred izzive, kako vse uskladiti. Morda boste morali izbirati med novimi priložnostmi v poslu in osebnim življenjem. Tokrat boste lahko popravili poslovno situacijo, zato si vzemite čas za razmislek in pazite, da ne zamudite dobrih priložnosti.
Nasvet tedna:


Karmične energije vas bodo potisnile v kaos, ki ga okolica ne bo razumela, saj se bo vse dogajalo znotraj vas. Ne računajte na pomoč drugih, temveč se usmerite v to, kar želite v življenju izpeljati.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ****
Zdelo se vam bo, da ste na udaru usode in vsi nekaj želijo od vas. Če se boste lahko sprostili ter opustili stari način razumevanja in vljudnostne komunikacije, pa se bo pokazalo, da so to pravzaprav priložnosti za optimalne spremembe.
Ljubezen/odnosi: ***
Tako boste zaposleni s sabo, da sploh ne boste mogli dojeti stanja ljudi okoli sebe. Še vedno boste gojili stara prepričanja, ki pa se lahko izkažejo za povsem napačna.
Posel/denar: ****
Iskrenost vas bo najhitreje nagradila in optimizem vas bo zajel, ko boste ugotovili, kako se je zares lahko o vsem dogovoriti, če ste neposredni. Ne nasedajte provokacijamin se ne lotevajte izzivanja drugih, saj ni nujno, da se bo končalo dobro in miroljubno.
Nasvet tedna:
Notranja agresija lahko pritegne nenavadne dogodke, ki vas bodo pretresli, da boste začeli resno razmišljati o sebi in življenju. Zato si priznajte vsa skrita destruktivna čustva, ki se bodo kazala skozi dogodke. Nujno je, da pogledate, kaj vam želi življenje pokazati.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ****
Vznemirjeni boste zaradi vsega, kar se bo dogajalo, a skozi sodelovanje ter konkretno delo boste ugledali dolgoročne priložnosti za spremembe, ki si jih želite. Čustva boste dali na stran in delovali na polno.
Ljubezen/odnosi: **
Domači bodo protestirali, saj boste delali prekpravih potreb po delu, a stvari se bodo tako dobroodvijale, da si ne boste želeli vzeti preveč prostega časa. Želeli boste obdržati to podporno energijo, ki vas bo vodila.
Posel/denar: ****
Usmerjeno boste delovali in vse, kar vam bo šlo po glavi, bo želja po uspehu, denarju in ureditvi materialnega stanja. Prav o ničemer drugem ne boste mogli razmišljati, zato se raje kar usmerite v to ter naredite največ vse, kar lahko.
Nasvet tedna:
Podpore imate dovolj, saj vas bodo zvezde povezale z vsemi pomembnimi ljudmi, s katerimi boste lahko naredili več, kot ste pričakovali. Nekatera poznanstva vam bodo pomagala ustvariti dobre priložnosti tudi v tujini, kar vam bo v še poseben izziv in veselje.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ***
Zmedeni boste in ne glede na moč želje po novih temeljih vas bo dogajanje ves čas oviralo. Nemirni boste in jezo boste prelagali na druge, čeprav veste, da je ključ v vas.
Ljubezen/odnosi: ****
Oblegani boste s strani prijateljev in znancev. Najprej ne boste ravno naklonjeni tej ideji, potem pa se boste sprostili in začeli razmišljati, da je lahko korist obojestranska. Ljubezen vas bo presenetila in ne boste se ji mogli upreti, čeprav se boste morda najprej obnašali, kot da ni tako resno. A čustva vas bodo močno prevzela in težko se boste ubranili seksualne energije, ki vas bo povezala z vam nadvse pomembno osebo.
Posel/denar: ***
Skrbelo vas bo, da si lahko zapravite naklonjenost sodelavcev, zato se boste morda poslužili manjših laži in skozi druženje testirali, kako vas vidijo in dojemajo. Zapravljivi boste in ne boste gledali na stroške, dokler se ne pojavijo težave ali vas ustavijo domači.
Nasvet tedna:


Sprostite se in bodite iskreni, to je vedno najboljši način, da odnesete celo kožo in dosežete svoje.

prejšnji članek
Razkrivamo recept za okusni napitek, na katerega prisegajo tudi znani Slovenci
Zdravje
Razkrivamo recept za okusni napitek, na katerega prisegajo tudi znani Slovenci
naslednji članek
Marko Vozelj takole užival z ženo
Svet slavnih
Marko Vozelj takole užival z ženo