avtobus, promocija cepljenja Svet24.si

Je razlog za porast primerov "kužnejša" podvsta ...

Jimmy Hayes Svet24.si

Družina znanega hokejista v šoku, znano je, ...

loterijski listek, loterija, Svet24.si

Med čakanjem na hrano zadela jackpot

ljubo jasnic bobo Reporter.si

Propadanje Desusa se nadaljuje: Jasnič razburil ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak medijskemu mogotcu: Zakaj bi plačeval ...

kmetija-2021 Njena.si

Snemanje Kmetije končano, odvilo se je tudi ...

mauro wanda icardi Ekipa24.si

ŠKANDAL! Razkrito, s kom naj bi Mauro Icardi ...

Horoskop: Veliko bolj boste odzivni na ljubezen
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Veliko bolj boste odzivni na ljubezen

Horoskop, Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Zmedeni boste in preveč občutljivi, pa tudi trmasti, da bi prisluhnili drugim, zato si lahko nakopljete precej težav. Tako ne boste dojeli, da vam nekateri želijo dobro.

Bik
Veliko bolj boste odzivni na ljubezen. Vsak globlji pogled, nasmeh bo pomenil več kot sicer. Zato se boste lahko na hitro zapletli s simpatijo, kar bo vas same presenetilo.

Dvojčka
Ljubezen bo iskala možnost, da pride v vaše življenje. Odzivajte se na vse, kar se bo dogajalo. Ne skrivajte naklonjenosti in bodite iskreni tako v besedah, kot v dotikih.

Rak
Želeli si boste ljubezni, a sočasno jo vsakič, ko se vam približa, odrinete in se skrijete pred močnimi čustvi. Bolj optimistično se odzivajte za dobre spremembe v tej smeri.

Lev
Novice vas bodo razveselile in lahko, da se vam bo uresničila skrita srčna želja. Veseli boste in se čisto predali načrtovanju, organiziranju, v večjem delu pa sanjarjenju.

Devica
Nekaj nejasnosti vam bo povzročilo notranjo zaskrbljenost, a čas je, da se razbremenite prevelikih pričakovanj do sebe in se odprete za sprotna čustva.Tehtnica
Novosti vam bodo odprle globlje spoznavanje sebe, predvsem v stvareh, za katere prej niste imeli časa. Odkrili boste srečo v vsakdanjih stvareh in ljubezen v okolici.

Škorpijon
Želeli si boste umiritve v sebi, pa ni nujno, da vam bo to uspelo. Vaš magnetni privlak bo dosegel, da bodo vsi želeli z vami sodelovati na katerikoli način. Izbirajte pa vi.

Strelec
Ljubezen vas bo prevzela in ne glede na to, da ne boste imeli ne časa, ne priložnosti za skrivna srečanja, a boste o tem ves čas razmišljali. A možnosti bodo sedaj odprte.

Kozorog
Čutili boste željo, da res sledite svojim čustvom in uredite tisti del svojega življenja, po katerem najbolj hrepenite. Dan vam bo odprl nove poglede na lastno življenje.

Vodnar
Na trenutke boste optimistični, a večino časa boste urejevali stvari, s katerimi boste želeli zagotoviti mir v družini in občutek varnosti. Sprostite se in sprejemajte novosti.

Ribi
Dobili boste odlično potrditev in odprte možnosti za nova sodelovanja, kar vam bo še bolj okrepilo motivacijo. A ne boste točno vedeli, kako vse skupaj organizirati.