kanye-kim-1 Svet24.si

Kanye je le še Ye

Jimmy Hayes Svet24.si

Družina znanega hokejista v šoku, znano je, ...

loterijski listek, loterija, Svet24.si

Med čakanjem na hrano zadela jackpot

vasle psa pl fb Reporter.si

Zakaj je Vinko Vasle obseden s psi? Pred leti ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak medijskemu mogotcu: Zakaj bi plačeval ...

kmetija-2021 Njena.si

Snemanje Kmetije končano, odvilo se je tudi ...

mauro wanda icardi Ekipa24.si

ŠKANDAL! Razkrito, s kom naj bi Mauro Icardi ...

Horoskop: Ne ustavljajte se zaradi drugih
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne ustavljajte se zaradi drugih

Horoskop, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven 

Naučili se boste veliko, predvsem počakati na pravi čas za podvige, ki zahtevajo večje sodelovanje drugih. Lahko se boste sprostili in bližnjim priznali svopje skrite namene.

Bik 

Dosegli boste nenavadne dosežke in z nekaterimi idejami postali prava zvezda v družbi. Koristno je, da si naredite dober načrt glede smeri življenja, ki jo boste ubrali.

Dvojčka  

Nikoli niste sledili čustvom, temveč vedno treznemu razumu. Zato je sedaj čas, da postanete vse to, kar še niste bili. Sproščeni, nepredvidljivi, avanturistični.

Rak   

Nemirni boste, saj niste navajeni poskrbeti zase. Nadaljujte, če želite doživeti srečo. Velik zalogaj vas čaka, a se ga lotite in kmalu boste padli v rutino uspešnega človeka.

Lev  

Pomembno je, da se ne ustavite zavoljo drugih, ki vas ne poznajo, saj ne vidijo v vaše srce in v vašo Dušo. Izzvani boste in boste morali pokazati resnost svojih namenov.

Devica  

Zaradi čustev se boste odločali za selitev, za posel v tujini. Lahko tudi, da se boste odločili za menjavo službe ali hitro prekinitev navidezno stabilne partnerske veze.

Tehtnica  

Ko se boste pomirili s spremembami, vas bo zajel val energije, s katero se boste lahko izkopali iz preteklosti ter naredili takšno preobrazbo, ki vam bo ustrezala.

Škorpijon   

Ne prelagajte odločitev, vse delajte sproti, tako v poslu kot osebno. Lahko se zaljubite in pozabite na vse ostale načrte ter sledite ljubezni za vsako ceno.

Strelec   

Vse obljube in dolgovi bodo zahtevali poravnavo ali vsaj pogovore, ki pa jih boste želeli narediti stran od doma, da ne boste v vse to vmešali še svojih bližnjih.

Kozorog  

Izognite se nenadnim spremembam in ne delajte ničesar samo zato, da bi drugim dokazali, da nimajo prav ali da bi se upirali tistim, ki se potiho norčujejo iz vas.

Vodnar  

Vzemite si čas in se posvetite novi viziji življenja, ki vam daje optimizem ter vso potrebno energijo za  uresničitev. Lahko, da se vam bo tujina odprla prav zaradi tega.

Ribi  

Prevzeti boste od vseh novosti in se odločili za vse možno, kar vam bo življenje ponudilo. Usoda vas bo vsekakor podprla, vi pa boste določili, kaj vse boste sprejeli.