kanye-kim-1 Svet24.si

Kanye je le še Ye

Jimmy Hayes Svet24.si

Družina znanega hokejista v šoku, znano je, ...

loterijski listek, loterija, Svet24.si

Med čakanjem na hrano zadela jackpot

vasle psa pl fb Reporter.si

Zakaj je Vinko Vasle obseden s psi? Pred leti ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak medijskemu mogotcu: Zakaj bi plačeval ...

kmetija-2021 Njena.si

Snemanje Kmetije končano, odvilo se je tudi ...

mauro wanda icardi Ekipa24.si

ŠKANDAL! Razkrito, s kom naj bi Mauro Icardi ...

Horoskop: Pripravljeni boste na kompromise
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pripravljeni boste na kompromise

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Vzemite si čas zase, saj vam ne samo mlada luna aktivira možnosti prenove, tudi sonce pride v vaše znamenje in vas začne na polno podpirati v vseh aktivnostih.

Bik

Pripravljeni boste na kompromise, a se boste vseeno upirali prijateljicam, ki vas bodo želele vplesti v nekatere nenavadne aktivnosti. Razmislite, mogoče pa bo zabavno.

Dvojčka

Sanjarili boste o spremembah, ki bi vam na dolgi rok prinesle popolno svobodo. Če se dobro pripravite, se to resnično lahko zgodi, samo vse dobro premislite za akcijo.

Rak

Srečni boste v času s sabo, zato se vam ne bo nikamor mudilo. Malo boste iskali priložnosti za zabavo, a resni pogovori vas bodo bremenili, zato boste pobegnili.

Lev

Druženje z ženskami vam bo okrepilo samozavest, saj boste kar naenkrat ugotovili, da ste praktično brez težav. Veliko lažje se boste sprostili in začeli dobro sodelovati.

Devica

Čustveno se boste odmikali, saj se vam bo zdelo, da vsi želijo nekaj od vas. Ne boste se mogli skriti, zato se boste morali soočiti z vsem in osvoboditi zamere preteklosti.

Tehtnica

Kar predali se boste dogajanju, kar bo malo porušilo vaše osebne načrte, a s ne boste obremenjevali. Srečni boste, da so vsi zadovoljni in svoje delo prestavili na kasneje.

Škorpijon

Čas bo, da posvetite pozornost sebi in se v miru spočijete brez slabe vesti. Ne boste mogli rešiti sveta, dovolj bo, če uredite svoje težave, ki vas vse bolj bremenijo.

Strelec

Ne bojujte se za pozornost, saj bo s tem več težav kot koristi. Raje počakajte, da se vsi odločijo in potem stvari izpeljete po svoje. Lahko, da boste srečali staro simpatijo.

Kozorog

Odločitev za spremembe bo prinesla več, kot ste načrtovali. Dogajanja si bodo sledila in lahko se zgodi nenadna selitev, pot v tujino ali možnost želenega napredovanja.

Vodnar

Večje kot boste imeli želje, bolj boste delali red pri sebi in v svojih intimnih odnosih. Zmanjkovalo vam bo namreč časa, da bi lahko za domače opravljali vse, kar želijo.

Ribi

Ljubosumje se bo potiho prikradlo in kar naenkrat boste ugotovili, da vas določene stvari motijo in da z zavistjo opazujete vse naokoli, ki so bolj sproščeni od vas.