tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Katarina Keček in Goran Obrez Odkrito.si

Nov par na slovenski sceni?!

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Okrepila se vam bo globlja notranja moč
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Okrepila se vam bo globlja notranja moč

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Možnosti novih ljubezni se obetajo, če si boste dovolili, da pokažete svoje občutljivo srce in postanete s tem ranljivi bolj, kot ste navajeni. Predajte se nežnim čustvom.

Bik

Popazite, da si ne prikičete večjih težav v odnosih in ne trmarite za vsako ceno. Ne prijatelji in ne vaša ljubezen ne bodo mogli več prenašati vaše trme in provokacij.

Dvojčka

Osredotočite se na novo vizijo svojega življenja, sočasno pa v sebi preglejte vse aspekte življenja. Kaj si želite v bodoče in kam želite usmerjati svojo energijo?

Rak

Kljub temu, da se boste zavedali, da sedaj ni čas za ležernost, a si ne boste mogli pomagati, da se ne bi odmikali ravno takrat, ko se bo potrebno bolj izpostaviti.

Lev 

Ljubezen vas bo obkrožala, vprašanje pa je, če jo boste jemali resno. Nekaj vas bo spravilo v jezo, ki pa je ne boste kazali navzven. Začeli boste bolj opazovati bližnje.

Devica

Odlično boste razpoloženi, saj vam je pomlad prinesla precej novih priložnosti in podpore, s katero boste lahko prestopili v karieri in naredili dober korak naprej.

Tehtnica

Komaj ste čakali pomlad, a vsa čustva iz okolja, ki se bodo zgrinjala na vas, vam bodo čisto preveč. Želeli si boste odmika, a se tega sedaj še ne boste mogli zares privoščiti.

Škorpijon

Ne igrajte dvojne vloge in ne iščite nove žrtve v ljubezni. Sprostite se in si dovolite, da vam življenje samo pokaže, kako se je smiselno aktivirati in kje so dobre poti za vas.

Strelec

Odlične ideje vam bodo okrepile povezanost s tujino. Vse živo boste počeli, samo da ne bi bili veliko doma. Zaradi tega lahko, da boste naredili uspešen posel in kariero.

Kozorog 

Korak za korakom prepoznavate svoje omejitve, če se le odločite za to. Lahko bi šlo bolj hitro, a se zares boiite sprememb v odnosih, saj boste potem morali zaživeti.

Vodnar

Okrepila se vam bo globlja notranja moč, s katero boste začeli uresničevati svoje dolgoročne cilje. Optimistični boste, čeprav se boste zavedali vsega dela, ki vas čaka.

Ribi

Odlično podporo vam prinašajo energije. Usoda vas bo podpirala v čisto vsem, česar se boste lotili. Edino, česar si ne boste smeli več privoščiti, je jeza ali izbruhi agresije.