Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Okrepila se vam bo globlja notranja moč

22. 3. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Možnosti novih ljubezni se obetajo, če si boste dovolili, da pokažete svoje občutljivo srce in postanete s tem ranljivi bolj, kot ste navajeni. Predajte se nežnim čustvom.

Bik

Popazite, da si ne prikičete večjih težav v odnosih in ne trmarite za vsako ceno. Ne prijatelji in ne vaša ljubezen ne bodo mogli več prenašati vaše trme in provokacij.

Dvojčka

Osredotočite se na novo vizijo svojega življenja, sočasno pa v sebi preglejte vse aspekte življenja. Kaj si želite v bodoče in kam želite usmerjati svojo energijo?

##IMAGE-1198996##

Rak

Kljub temu, da se boste zavedali, da sedaj ni čas za ležernost, a si ne boste mogli pomagati, da se ne bi odmikali ravno takrat, ko se bo potrebno bolj izpostaviti.

Lev 

Ljubezen vas bo obkrožala, vprašanje pa je, če jo boste jemali resno. Nekaj vas bo spravilo v jezo, ki pa je ne boste kazali navzven. Začeli boste bolj opazovati bližnje.

Devica

Odlično boste razpoloženi, saj vam je pomlad prinesla precej novih priložnosti in podpore, s katero boste lahko prestopili v karieri in naredili dober korak naprej.

Tehtnica

Komaj ste čakali pomlad, a vsa čustva iz okolja, ki se bodo zgrinjala na vas, vam bodo čisto preveč. Želeli si boste odmika, a se tega sedaj še ne boste mogli zares privoščiti.

Škorpijon

Ne igrajte dvojne vloge in ne iščite nove žrtve v ljubezni. Sprostite se in si dovolite, da vam življenje samo pokaže, kako se je smiselno aktivirati in kje so dobre poti za vas.

Strelec

Odlične ideje vam bodo okrepile povezanost s tujino. Vse živo boste počeli, samo da ne bi bili veliko doma. Zaradi tega lahko, da boste naredili uspešen posel in kariero.

Kozorog 

Korak za korakom prepoznavate svoje omejitve, če se le odločite za to. Lahko bi šlo bolj hitro, a se zares boiite sprememb v odnosih, saj boste potem morali zaživeti.

Vodnar

Okrepila se vam bo globlja notranja moč, s katero boste začeli uresničevati svoje dolgoročne cilje. Optimistični boste, čeprav se boste zavedali vsega dela, ki vas čaka.

Ribi

Odlično podporo vam prinašajo energije. Usoda vas bo podpirala v čisto vsem, česar se boste lotili. Edino, česar si ne boste smeli več privoščiti, je jeza ali izbruhi agresije.

prejšnji članek
Helena Blagne utrpela nezgodo
Svet slavnih
Helena Blagne utrpela nezgodo
naslednji članek
Eros Ramazzotti zanemarjal ženo
Svet slavnih
Eros Ramazzotti zanemarjal ženo