mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne krivite drugih za vse vaše težave z okolico

4. 4. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Bodite pa pozorni, da ne obljubljate ničesar, kar ne morete izpeljati in ne računajte na nič, kar niste zagotovo dogovorjeni. Skrivalnice vas obremenijo, da si zaprete poti.

Bik
Dobro je, da vpeljete red v svoje življenje, kar se bo odlično obrestovalo. Tako boste občutili moč, ki vas bo povezala s sodelavci in preko humorja tudi z ljubeznijo.

Dvojčka
Sedaj je zelo pomembno, da ste aktivni in ne čakate na druge, da kaj naredijo namesto vas. Pazite, da si zaradi čakanja in čustvenosti ne ustvarite težav v službi.

Rak
Ne krivite drugih za vse vaše težave z okolico. Ker vplivajo na vaše zdravje, boste morali razmisliti o vsem, ter opustiti in pozdraviti nezdrave, škodljive povezave.

Lev
Dogodki vas bodo čisto prevzeli in aktivirali vso skrito energijo strasti. Zato opustite oz. zaključite tiste stvari ali odnose, ki vas vlečejo nazaj. Sedaj je dober čas za to.

Devica
Nekdo bo stopil na vašo stran in podprl vse to, kar želite doseči. Zato se ne odmikajte od sprememb, reagirajte takoj na vse dobre priložnosti. Počutje se vam bo izboljšalo.



Tehtnica
Samozavest se vam bo okrepila in spet boste začutili srečo, ki bo kar ostajala z vami. Zavedate se, da čustva drugih ne morete spremeniti, bolje je, da ohranjate svoj mir.

Škorpijon
Vračati se vam bo začel optimizem in sreča vam bo sledila, ko boste naredili prave poteze. Zato zaključite tiste projekte, ki do sedaj niso dosegli pravih rezultatov.

Strelec
Ne računajte na pomoč bližnjih, saj se boste vse odločali ravno kontra njihovim željam. Vseeno vztrajajte, saj je za vas pomembno, da sledite sebi in ohranite moč.

Kozorog
Akcija bi vam dala želeno podporo in motivacijo, a verjetno boste raje še malo počakali. Bližnji bodo razumevajoči do vas, a bi bilo bolje, če ne bi bili. Predajte se.

Vodnar
Samo nadaljujte začrtano pot, da se vsi skupaj navadite na nov režim, ki je potreben. pomembne so nekatere stvari za vas.

Ribi


Odprti boste tudi za večje stvari, saj vam bo to dalo možnost odmaknjenosti od vsakdanjih skrbi. Ne dovolite, da vas okolica moti, zato si naredite boljši sistem.

prejšnji članek
Kuharica Ana v hudem stresu
Svet slavnih
Kuharica Ana v hudem stresu
naslednji članek
Jure Godler ni tipičen moški
Svet slavnih
Jure Godler ni tipičen moški