duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

Profimedia Madonna Odkrito.si

Tako razkošno vilo si je v času koronavirusa ...

Eva in Mihael, Tednik Njena.si

Čustveno: Za dvojčka Satler zbrali že več kot ...

Horoskop: Pomembno bo, da začnete s pogovori
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pomembno bo, da začnete s pogovori

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ljubezen vas bo prisilila, da boste končno uresničili cilje, ki ste jih že dlje časa odlagali. V zadregi boste, ker je tako dolgo trajalo.

Bik
Umirite konje in se sprostite ter bolje poskrbite za svoje zdravje. Nič ne boste dosegli z dokazovanjem v javnosti, saj sedaj ni pravi čas za to, saj se boste samo izčrpali.

Dvojčka
Bolj kot boste jasno razložili želje in cilje okolici, večjo moč boste imeli. Zato se postavite zase in se odprite tistim stvarem, ki so vam pomembne na dolgi rok.

Rak
Kar zamrznili boste pri delu v službi in iskali izgovore, da bi se izognili neprijetnostim. Ne čakajte, da bo mimo, takoj skomunicirajte težave, da ne boste vi problematični.

Lev
Odkrili boste novo veselje v svojem življenju in hvaležni boste usodi, da vas je popeljala v to smer. Lahko, da bo to novo delo ali smer v karieri, ali pa nova ljubezen.

Devica
Videli boste pot naprej, a se ji še ne boste mogli čisto predati, saj vas bodo nekatera čustva držala. Povezani boste z nekaterimi in čakali, da naredijo obljubljene stvari.Tehtnica
Znašli se boste v položaju, ki ste si ga potiho želeli, a niste vedeli, kako bi prišli do tega. To vas bo prevzelo, da boste pozabili na vse ostalo in se samo predali življenju.

Škorpijon
Bližnji vas ne bodo več čakali, da si vzamete čas za njih. Osredotočite se na odnose, ki jih želite negovati ali vsaj ohraniti v življenju. Pomembno bo, da začnete s pogovori.

Strelec
Vroče bo, saj boste prisiljeni pogledati v ljubezenske odnose in si priznati, kje vas čaka strast. Karkoli boste imeli na izbiro, se boste morali odločiti in javno priznati.

Kozorog
Sami sebi boste šli na živce, ko boste nihali v odločitvah. Želeli si boste urediti odnose, a bo najprej potrebno pogledati na svoje dobro počutje in se pogovoriti.

Vodnar
Ne odločajte se na pamet, temveč poglejte, kaj vam zares bolj odgovarja in šele potem začnite s spremembami. Rezultati ne bodo takoj vidni, a ne obupajte.

Ribi
Želeli si boste na pot, nujno boste potrebovali spremembe, ki bodo prišle. Lažje boste sodelovali z drugimi, ko boste čutili svobodo in jo vse bolj cenili ter negovali.